Na lovu: Dcera Belladonny je chytrá po mámě. Ve dvou a půl letech už uměla číst písmenka

Na lovu: Dcera Belladonny je chytrá po mámě. Ve dvou a půl letech už uměla číst písmenka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Stále oblíbenější lovkyně Belladonna z pořadu Na lovu prozradila, jak její narůstající popularitu vnímá manžel. V rozhovoru také vyjádřila radost nad svým chytrým dítětem. Dcera Magdalena je velmi zvídavá a jednou možná bude kráčet v jejích šlépějích.

Manžel už vůči její slávě otupěl

Popularita Viktorie Mertové coby lovkyně Belladonny z televizních soutěží Na lovuSuperlov rapidně stoupá. Stala se Objevem roku 2022 a fanoušci na sociálních sítích ji zásobují milými a pozitivními zprávami, i když se samozřejmě čas od času objeví i něco bizarního, čemu se Viktorie spíše zasměje. Jak ale její rostoucí oblibu u diváků vnímá manžel?

„Myslím, že už trošku otupěl,“ řekla v pořadu TALK!. „Ze začátku tím byl taky rozrušen. Díval se na mě v televizi a bál se, aby to dobře dopadlo, abych vyhrála a vypadala dobře.“ Belladonnu nepochybně obdivují i muži. Nežárlí ten její, když se teď dostala do popředí zájmu? „On ví, že se nemá čeho bát.“

Viktorie Mertová
Viktorie Mertová | Zdroj: TV Nova

Dcera Magdalenka by mohla jít v jejích stopách

Nabízí se také otázka, zda by ve Viktoriiných stopách mohla jednou kráčet její dcerka Magdalenka, která je už teď bystrá jako liška. Má čtyři a půl, ale číst písmenka se naučila před dvěma lety. Začala se o to sama zajímat, nicméně číst úplně neumí a rodiče ji do toho nijak nenutí. Viktorie v jejím věku už dávno četla. Každá maminka o svém dítěti ráda prohlašuje, že je krásné a chytré, a tak to má zřejmě být. Ale s přívlastkem „geniální“ je lovkyně Belladonna raději opatrná.

„Já bych nerada říkala geniální dítě, protože ono to potom pro ty děti je trochu těžké. Je chytrá, mám z toho radost a budu mít ještě větší, až ji začnou opravdu bavit knížky. Moje dětství byly knížky. Pokud se mi podaří ji k tomu odlákat od televize, budu strašně ráda.“ Člověk by předpokládal, že to bude problematický úkol, když má dívenka na obrazovce maminku, ale to je jí podle Viktorie zrovna úplně jedno. Viděla ji tam asi jednou, řekla „pěkný“ a šla dál. Spíš než máma ji prý zajímá Prasátko Peppa.

Ve sportu zaostává, ale snaží se to dohnat

Každý lovec ohromuje diváky neuvěřitelně obsáhlým množstvím vědomostí a úžasným přehledem. Viktorie Mertová se cítí nejjistěji v oblastech, které vystudovala, to znamená v dějepise a zeměpise. Její parketou je ale i jídlo, protože hodně vaří.

Stejně jako každý má však i slabé stránky. Mezi ty se řadí hlavně sport, v němž se dle svých slov snaží zlepšovat. Dokonce si dělala výpisky z knihy o historii olympiád. Snažila se k tomu přistoupit opravdu poctivě, vypisovala si třeba i fotbalové týmy, jejich barvy, slavné hráče apod. I když se může pochlubit skvělou pamětí, nic z tohohle si nepamatuje. Informace raději získává přirozenou cestou, nikoli „učením se na sílu“. Nikdy se neuměla moc učit – ani na maturitu.

Zdroje článku: