Belladonna z Na lovu: Být lovkyní ji baví, i když se před kamerou necítí komfortně

Belladonna z Na lovu: Být lovkyní ji baví, i když se před kamerou necítí komfortně
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viktorie Mertová se o soutěži Na lovu dozvěděla díky rodičům a pocítila touhu se jí zúčastnit. V testech pro soutěžící si vedla natolik dobře, že jí nabídli pozici nové lovkyně. Ve volném čase hraje divadlo, přitom se necítí moc jistě ani na divadelních prknech, ani před kamerou.

Na začátku byla touha zasoutěžit si

Služebně nejmladší lovkyně Belladonna si diváky vědomostní soutěže Na lovu získala poměrně snadno – dokonce natolik, že jí v anketě udělili titul „objev roku 2022“. Původně si v oblíbeném pořadu chtěla vlastně jen zasoutěžit, ale její obdivuhodné znalosti jí nakonec vynesly křeslo mezi ostatními lovci. S přijetím této nabídky neváhala ani vteřinu, přesvědčená, že ji to bude náramně bavit. Koneckonců se jednalo o příležitost, jaká přichází jednou za život.

Viktorie si užívá i péči v zákulisí.
Viktorie si užívá i péči v zákulisí. | Zdroj: TV Nova

„Natáčení a všechno okolo mě moc baví, je to úplně nová životní zkušenost,“ zářila nadšením v pořadu TV Nova. „Já jsem se přihlásila jako soutěžící a vlastně soutěžící musí podstupovat testy, takový mini casting, a já jsem asi podala dobré výkony v tom mini castingu, takže mi potom pořád volali, jestli nechci udělat ještě jeden test a jeden test… A já ráda vyplňuju testy, tak potom mi dali vědět, že by mě chtěli jako lovkyni.“

V pořadu Život ve hvězdách následně prozradila, jak je na tom s trémou. Aby pokořila tým soutěžících, musí v Na lovu kombinovat obsáhlé znalosti s rychlostí a postřehem, navíc pod neustálým dohledem kamer. To není zrovna jednoduché ani pro člověka s výtečnou pamětí, který na Karlově univerzitě přednáší dějiny Spojených států amerických.

Stává se mi, že i když je úplně jednoduchá otázka, mám úplný blackout a vymeteno v hlavě a jsem schopná zmáčknout fakt úplnou pitomost, kterou bych nikdy v životě neoznačila za normálního stavu, v pohodě doma na gauči. Takže v tomhle hrozně rozumím těm soutěžícím, kterým se to taky stává.

K pořadu Na lovu ji přivedli rodiče

Viktorie Mertová se navíc může pochlubit slavnými rodiči. Její maminka je zpěvačka a herečka Zora Jandová a tatínek je muzikant Zdeněk Merta. „Moji rodiče mě na ten pořad vlastně upozornili, protože oni se na to začali dívat a říkali, hele, to je přesně pro tebe, tam se přihlas. Jsou samozřejmě moji fanoušci a dívají se na to a hodnotí moje výkony. Rozebíráme to. Mám takovou podpůrnou skupinu.“

Zora Jandová, Esther Mertová a Viktorie Mertová v roce 2008
Zora Jandová, Esther Mertová a Viktorie Mertová v roce 2008 | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Na Belladonnu můžete narazit třeba i na divadelních prknech. Ve volném čase účinkuje v amatérském divadelním souboru se spolužáky z vysoké školy. Vyrůstala v divadelní rodině, ale zároveň nikdy neměla vyloženě ambice se tomu věnovat profesionálně. Ráda si zahraje jenom tak pro zábavu, paradoxně se však ani na jevišti, ani před kamerou necítí příliš dobře. Spíše se záměrně staví do nekomfortních situací, jelikož ví, že jí to prospívá. Bývá pak uvolněnější a méně se stydí. Před závěrečnou štvanicí, kdy se definitivně rozhodne o vítězi, se snaží oprostit od všech myšlenek a soustředit plně na hraní.

Zdroje článku: