Show Jana Krause dnes uvede rockera v roli otce a dá nahlédnout do soukromí herečky ze seriálu Zlatá Labuť

Show Jana Krause dnes uvede rockera v roli otce a dá nahlédnout do soukromí herečky ze seriálu Zlatá Labuť
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Fanynky Kamila Střihavky určitě potěší jeho vyprávění nejen o profesi zpěváka. Jako otec dospělých dcer má celou řadu zážitků z rodinného kruhu. Česká herečka Simona Lewandowská prozradí, proč má polské příjmení. A rozhodně zajímavé bude i vyprávění entomologa Michala Tkoče o masařkách a motýlech.

Kamila Střihavku určitě všichni znají jako Ježíše ze známého kultovního muzikálu Jesus Christ Superstar, kde vystupoval čtyři roky. Je trochu zábavné si představit vlasatého rockera, jak běhá po nákupech. Sám zpěvák se vyzpovídal, že pro něj bylo před lety peklo, když jako otec dvou dívek, musel v hračkářství vybírat poníky a barbíny. Tak si alespoň vždy prošel ty regály, kde byly samopaly, meče, tanky a autíčka.

hosté pořadu Show Jana Krause
hosté pořadu Show Jana Krause | Zdroj: FTV Prima

Dcery už vyrostly a jako starostlivý otec se jim snažil dávat rady do života.

 Ta starší Evička si přivedla muzikanta. Já jsem jí vždycky říkal: hlavně si prosím tě nenabrnkni muzikanta, a už vůbec ne bubeníka,

popisuje s úsměvem.

Takže přivedla domů bubeníka, a já jsem si ho po pár týdnech a měsících tak zamiloval, že jsem mu jednou říkal tak jako otcovsky: ty jsi takový můj nikdy nenarozený syn. A ta moje dcera se na mě podívala a řekla, ale tati, on už tatínka má.

Kamil Střihavka se pochlubil tím, že na rozdíl od některých kolegů, kteří se stydí za to, že už jsou dědky, on to považuje za krásné a radostně to křičí do světa.

Jako druhý host se představí mladá, v současnosti velmi obsazovaná česká herečka Simona Lewandowská, která právě dokončuje svá studia na DAMU a hraje jednu z prodavaček ve výpravném seriálu Zlatá labuť. Její neobvyklé příjmení odkazuje na polské kořeny, konkrétně na polského fotbalistu hrajícího za FC Barcelona. Otec jí tvrdil, že jsou vzdálení příbuzní a ona to nevylučuje, i když je to možná jen přání otce, který je vášnivým fotbalistou. Simona vysvětluje, že otec je Polák a ona se snaží si polštinu udržet, ale není to snadné ani pro jejího otce, který už tady žije roky a „přepíná“ spíš do češtiny.

Sympatická a stále nezadaná herečka pustila do světa, že hledá muže, který se nebere moc vážně a bude „hodným miláčkem“. Zatím žije s kamarádkou a tak trochu se fláká.

Na závěr se diváci dozvědí od kurátora entomologických sbírek Národního muzea Michala Tkoče, jak to mají masařky a bzučivky se sedáním na výkaly. Kdo by tušil, že zvuk, který nás u much rozčiluje, vydávají křídly, kterými kmitají až 200krát za sekundu. Jsou také velmi rychlé a s rychlostí 150 km v hodině jim nikdo neuteče, obzvláště, když k tomu přidají další superschopnost, kterou je mnohem rychlejší vidění, než má člověk. Na celou řadu dalších zajímavostí se můžete těšit už dnes večer na TV Prima.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský článek