Úterní Ulice: Rozvod Karly a Máry je venku a Šimon se ještě velmi rád přestěhuje zpátky k mámě

Úterní Ulice: Rozvod Karly a Máry je venku a Šimon se ještě velmi rád přestěhuje zpátky k mámě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve 4452. díle Ulice to bude pořádně vřít. Karla usoudí, že nemá smysl věšet Věrce bulíky na nos. Nezbývá než o rozvodu všem říct. To Šimon bude své mámě ještě líbat ruce. Ukázalo se, že je s Val vyrušila v tu nejlepší chvíli!

Chybělo málo k tomu, aby Šimon u Val skončil 

Jen velmi málo chybělo k tomu, aby kamarádství mezi Šimonem a Val bylo minulostí. Když totiž Šimon pozval Val k sobě domů, měl v úmyslu se jí zeptat, jestli spolu nebudou chodit. V tom je ale vyrušila Gábina, která se doma objevila dřív. To se Šimonovi děsně nehodilo. Zpětně ale může svou mámu postavit na piedestal. Od Val se totiž dozvěděl, že je pro ni jedinečný právě tím, že se ji nesnaží sbalit. A to měl Šimon pocit, že právě Val čeká, že on bude tím, kdo vztah posune dál. Michal zase neví úplně všechno, jak o sobě rád tvrdí. A ještě za něco bude Šimon svou mámu velebit. Hynek už totiž nebude tak fajn táta, jakým byl doteď. Bude lpět na každičkém detailu a Šimona zaměstná tak, že na bydlení u mámy bude vzpomínat jako na prázdniny. Ale tohle přesně on potřebuje. Gábina se přece jen bude smát naposledy.

Mára ztropí scénu v Coolně 

Ani dárek od Karly nezmírní galeje, které oba kvůli rozvodu čekají. Mára je ale přece jen tím, kdo více žene věci do extrémů. Teprve teď z něj lezou pocity ukřivděnosti, a dokonce i nadávky. Karla chce mít děti u sebe, on by si ale představoval střídavou péči. Jen jestli se dříve než rozvod nebude konat pohřeb Věrky. Tím, že jí Mára o rozvodu řekl, jí málem přivodil infarkt. Věrka se nicméně k jejich rozvodu postavila zarputilostí sobě vlastní – podle ní mají Karla s Márou na rozvod zapomenout. Ještě přesněji svůj nesouhlas vyjádřila tak, že řekla, že se rozvedou jedině přes její mrtvolu. Přece jen by mohlo něco mírnit tyto nepříjemnosti. Dominika je těhotná a s Tonym plánuje svatbu.

Zdroj článku:
  • Autorský text