James Bond se po karanténě vrací do kin. První trailer slibuje plno akce

James Bond se po karanténě vrací do kin. První trailer slibuje plno akce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Již po pětadvacáté se James Bond ukáže na velkém plátně, aby znovu zachránil celý svět. Nejnovější trailer slibuje explodující akci a zajímavé zápletky. A možná i překvapivý obrat.

Co můžeme očekávat

25. film legendárního britského agenta a současně definitivně poslední film Daniela Craiga v roli Jamese Bonda se měl v kinech původně představit v dubnu tohoto roku. Koronavirová krize tento termín znemožnila, a tak jsme si museli na film "James Bond 007: Není čas zemřít" počkat až do teď. Nový oficiální termín premiéry byl posunut na listopad, přesněji 12. listopadu v německu a Británii, 20. listopadu v Americe a 19. listopadu v České republice.

Tentokrát se jako protihráč Bonda představí Rami Malek, který zde hraje psychopatického masového vraha Safina. Podle traileru se dozvíme, že se jedná o zjizveného "vizionáře", jenž se chce některým vybraným lidem pomstít, a "vyčistit" celý svět, aby byla planeta trochu uklizenější. Pozoruhodná by mohla být spolupráce Bonda s jeho úhlavním nepřítelem Blofeldem (Christoph Waltz). Od něho totiž uslyšíme větu "Tentokrát je tvůj nepřítel i mým nepřítelem". Že by se po 58 letech poprvé spojili organizace MI6 a Spectre? 

Pokud jde o akci, filmaři nás opravdu neošidí. Určitě se můžeme těšit na explodující helikoptéry, silné motorky, zbrusu nové a nejmodernější technologií vybavené zbraně, dechberoucí automobilové honičky a poutavé boje hrdina vs. padouch. Navíc zahlédneme Bonda v lese, samotného a s automatickým samopalem v rukách, jak střílí na přímo na něj padající auto.    

O největší překvapení se ale asi postará agentka Nomi (Lashana Lynch). Ona se zde stane Bondovou kolegyní, i když trailer nevylučuje možnost, že by se mohlo jednat o dvojitou agentku pracující pro Safina. Taktéž je možné, že to bude zrovna ona, která se v příštím díle představí jako nová a úplně první žena 007. Budoucnost pověstného agenta ještě není zcela jasná. 

Každopádně trailer slibuje zajímavý film s diverzifikovaným dějem a kvalitní zábavou. Třeba nám konec filmu dokonce odpoví na otázku, jak to bude s Bondem dál.