KVÍZ: Na lovu – Vyzvěte Kalkulátora k boji prostřednictvím náročného kvízu

KVÍZ: Na lovu – Vyzvěte Kalkulátora k boji prostřednictvím náročného kvízu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pokud rádi sledujete pořad Na lovu a patříte k fanouškům Kalkulátora, možná si s chutí vyzkoušíte zodpovědět pár záludných otázek, které během soutěžení překvapily i jeho. Prohry se nebojte, s naším kvízem o žádné peníze nepřijdete.

Jedním z nejoblíbenějších lovců – vlastně asi nejoblíbenějším – v pořadu Na lovu je šarmantní Kalkulátor, tedy Jakub Kvášovský. Nejenže mu dokonale sedí image elegantního svůdce žen, navíc má smysl pro humor, je temperamentní a velmi inteligentní. Jak jinak by mohl k 20. dubnu 2024 odehrát 126 her a z toho 93 vyhrát?

Při závěrečné štvanici se mu zatím podařilo dohnat nejvíce 20 bodů, ale stále se zlepšuje, jak v Na lovu, tak v napínavější verzi soutěže zvané Superlov. Je to koneckonců soutěživý typ, který má za sebou účast v mnoha jiných vědomostních pořadech, např. v Chcete být milionářem? nebo AZ-kvízu. Zvítězit nad ním musí být radost, ale prohrát s ním je čest, jak ostatně potvrzují i názory některých diváků: „S Kalkulátorem jsem měl tu čest, porazil nás, ale byl skvělý.“

Také si můžete vyzkoušet, jaké by asi bylo ocitnout se v kůži soutěžícího, který čelí náročným otázkám, jež daly zabrat i samotnému Kalkulátorovi. Stačí, když si spustíte náš kvíz.

Věříme, že vás kvíz pobavil a obohatil o nové znalosti. Je-li tomu tak, třeba se s radostí pustíte do dalších podobných kvízů. Utkejte se v nich třeba s obávaným Vševědem nebo s usměvavou Kvízovou dámou.

Zdroje článku: