Příští týden v ZOO: Potkani se stanou postrachem ZOO, Herrmann se vrací domů a Filip je v tom až po uši

Příští týden v ZOO: Potkani se stanou postrachem ZOO, Herrmann se vrací domů a Filip je v tom až po uši
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sid měla sice slíbený nový byt, jenž rodiče koupili pro sklárnu, ale nakonec dostane jen chabou náhradu, kterou vzhledem k okolnostem přijímá. Bydlení u Adama, které až do teď fungovalo, najednou není možné. Adam je v práci na stopě potkanům, kteří mohou být hodně nebezpeční.

Adrenalinové dobrodružství prožije Eliška a Břéťa. Eliška je ženou činu a situaci vyřeší, než se její přítel vzpamatuje. Potom si však vyslechne kázání, že by měla být opatrná. Ovšem na Břéťu to udělá dojem, jen to nepřizná. Aby si zachoval hrdost, nechá Elišku vyšetřit policejním psychologem, jak to vlastně má s pudem sebezáchovy.

Adélka a Pekař
Adélka a Pekař | Zdroj: FTV Prima

Anežka pátrá po původci toxoplazmózy, a když zahlédne v žirafinci potkana, je jí to jasné. Problém bude mnohem větší, než se na první pohled zdá.

Albert lituje promarněné příležitosti, jak se vymanit z vlivu otce. S Německem mu to zásluhou Ovčíka nevyšlo a už to nespraví, protože Herrmann se i s dcerou vrací do Drážďan. Moc neuspěli. Albert tak pozornost opět obrací ke Kristýně, protože sázka je stále aktuální a konečně by mohl Kamilovi dát lekci. Ten je však potrestaný už od těhotné Mariky, která ho pronásleduje. To asi starý Ovčík nebude mít ze synka radost.

Viky prožívá okamžiky, o kterých ani nedoufala, že by ještě zažila. Erotické dusno je v bytě téměř ve výbušné koncentraci. Jiskry přelétají i u přišívání knoflíku. Mladá matka je však velmi opatrná, protože zná Filipovu minulost, kdy si společnosti žen užíval plnými doušky. Snaží se vztah udržet v rovině kamaráda s výhodami. Hlavně nechce, aby o jejím románku věděla Danuše. Ta je však velice dobrým pozorovatelem a neujde jí, co se děje.

Sid je stále utrápená a nechápe, že když si bezstarostnou lásku neužije teď, později to bude komplikovanější. Alice a Sidonie jen přihlíží, jak se nejmladší žena v rodině trápí. Pozvou oba na ples a doufají, že nový zážitek trochu vylepší napjatý vztah, do kterého oba mladí lidé zbytečně tahají víc problémů, než jsou schopni vyřešit.

Sid s Adamem pozvání přijímají, jenže Adam dá nakonec zase přednost hadům a Alice hledá pro Sid náhradní doprovod. Volba padne na Filipa. Adam ho schválí, ale později toho lituje. Ani Filip nakonec není rád, že zlehčil vztah, který má k Viky. Nakonec to není dobré ani pro kamarádství mezi Viky a Sid.

Sid a Viky
Sid a Viky | Zdroj: FTV Prima

Viky trochu překvapivě zjišťuje, že Filip jí sice odkýval, že budou vztah držet na úrovni kamarádství, ale ani ona to vlastně nechce, jen ještě není připravená si to přiznat. Přece jen, i když je matkou, moc normálních vztahů neměla.

Adélka má skryté obavy o svůj vztah s Pekařem. Nelíbí se jí jeho fingovaný sňatek s Naomi a bojí se, že Pekařovi z něj vyplynou nějaké závazky. Přece jen hrozí, že budou muset žít opravdu jako manželé. Naomi je jako poděkování zve na večeři. Během večeře se stane zvláštní věc –⁠ vše se najednou změní, a tak svatba nebude. Tedy svatba Pekaře s Naomi nebude. Pekaře napadne rozjetých svatebních příprav využít pro posun jeho vztahu s Adélkou. Její reakce ho ale překvapí.

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • autorský text