Příští týden v ZOO: Sid lže, Alice flirtuje s Brázdou, Viky už zase neúspěšně podniká a čeká, že jí všichni budou pomáhat

Příští týden v ZOO: Sid lže, Alice flirtuje s Brázdou, Viky už zase neúspěšně podniká a čeká, že jí všichni budou pomáhat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jen málokdy se stane, aby byla Sidonie v rozpacích. Teď spolu s Alicí dumají, co se asi děje, když jejich andílek Sid lže Adamovi. Navíc jí to jde až podezřele dobře. Že by konečně došlo na slova Sidonie a její vnučka procitla?

Sidonie bude možná muset řešit i úplně jiné srdeční záležitosti, pokud nebude Alice dostatečně opatrná a nebude své nadšení z Lubora úspěšně skrývat. Z nového přátelství své matky není nadšená ani Sid, ani Monika, která už si s Luborem plánovala budoucnost.

Pavel Nečas jako Lubor Brázda
Pavel Nečas jako Lubor Brázda | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Katka má lehkou nehodu v autě, ale naštěstí je u toho Charlie. Volá lékařskou pomoc, a dokonce má i hypotézu, jak k nehodě došlo. Policista, který nehodu vyšetřuje, nemá chuť poslouchat jeho teorie, a tak se Charlie musí pustit do vyšetřování sám.

Nové podnikání Viky zaměstnává hlavně Filipa, který se nabídl s nezištnou pomocí. Viky tak začíná uvažovat, že by ho do podnikání přibrala. Ale je to pro Filipa výhra?

Adam se ztratí, ale potom se znovu objeví, ovšem tentokrát je s ním i Joachim z drážďanské ZOO a jeho dcera. Judith nijak neskrývá, že by se k pletkám s Adamem nemusela nechat přemlouvat, a Sid je tak poprvé postavená před realitu, že není až tak výjimečná. Jenže je příliš hrdá na to, aby se o Adama „utkala“. Raději si zajde do baru s Filipem. Adamovi opět lže a tvrdí, že je s bratrem. Ale určitě to dělá proto, že ho miluje!

Dvojčata budou muset vyřešit nepříjemnou situaci s otcem. Pořád chce peníze a neštítí se vyhrožovat, že jim zkazí život. Hlavně Izabela by se měla bát, jak tvrdí otec. Mohl by Vojtovi prozradit něco z jejího života, aby věděl, s kým vlastně chodí. Izy se snaží být stále s Vojtou, aby se k němu otec nedostal, ale všímavý přítel si všimne, že se děje něco podivného. Izy tak bude muset věc začít řešit jako dospělá a zjistí, že to není až tak těžké. Vojta se ukáže jako silný spojenec – když všichni dají síly dohromady, podlého Janečka se zbaví a on si utrží pořádnou ostudu.

Kristýna a Albert
Kristýna a Albert | Zdroj: FTV Prima

Kristýně už možná dochází, že Albert není dobrák, který svou lepší stránku jen pečlivě schovává. Možná je trochu nešťastná z toho, že selhala, a už se nechce trápit. Vyřešit to má výpověď, jenže Roklová v Kristýně vidí potenciál. Jako průvodkyně je schopná a nerada by o ni přišla. Alespoň ji přemluví, aby zůstala, než za ni najde náhradu. Tak trochu doufá, že Kristýna změní názor a nad šikanu od Alberta se povznese.

V období, kdy Albert potřebuje zlepšit mínění lidí o své osobě, aby se dostal na stáž do drážďanské ZOO, by možná jeho teror vůči Kristýně mohl přestat – když odjede, mladá průvodkyně bude mít klid.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský text