Dnes v Ulici: Situace Ivy bude i dnes bezútěšná

Dnes v Ulici: Situace Ivy bude i dnes bezútěšná
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zkuste si žít s vědomím, že jste nejspíš zabili člověka. Je to šílený stav. Iva nemůže myslet na nic jiného a i činnosti, které dělala automaticky, se jí nedaří. Dokonce křičí na Báru, která na tom není o moc lépe.

Situace u Klímů je velice vyhrocená

Poslední epizody dávají Ivě Klímové zabrat. Její život je jako jízda na horské dráze. Ještě nedávno se vznášela na obláčku Duškova zájmu, poté řešila neplánované těhotenství s Vítkem a teď nejspíš půjde do vězení za smrt mladého člověka. Takovou pestrost by si Iva určitě ráda ušetřila. Raději by se nudila. Ještě, že má Vítka, který má situaci pevně v rukou, nebo se o to alespoň snaží. To, co však nedokáže, je odhadnout blízkou budoucnost. Opravdu se jejich život může natolik změnit? Vážně tahle situace dopadne takhle špatně? Vždyť jeho žena s dcerou jely jen pro hloupé křesílko...  Alespoň kdyby věděli, jak na tom kluk je. Žije vůbec? To by byla ta nejlepší možná zpráva. Jenže ani policie, ani nikdo jiný Klímům tuhle informaci poskytnout nehodlá. Proto nezbývá než dál zůstávat v obavách.

Nelze se divit tomu, že má Iva nervy na pochodu

Iva, kterou Vítek přemluvil, aby byla doma, je myšlenkami úplně mimo. Má pocit, že na ni všechno padá, a proto si alespoň zařizuje práci. Hodlá se vrátit jak do bistra, tak do salonu. Její rozhodnutí Vítek nese nelibě a rozhodně tím nechce Ivu ještě více rozčilovat. Naopak se jí snaží vysvětlit, že když doma připálí i cibuli, jak to asi bude vypadat v práci? To se chce přetvařovat před okolím? O hrozné události, která se stala, zatím nikomu dalšímu mimo svou rodinu neřekli. Vítek doufá, že to tak zůstane i nadále. Ale Iva má svou vlastní hlavu. Dokonce křičí i na Báru, která má o mámu strach. Nesnáší, když s ní jednají jako v rukavičkách. Její výbuch si však Bára nezasloužila. Vždyť je na tom stejně špatně jako ona. Navíc si celý incident vyčítá, protože tehdy zpanikařila a možná situaci vyhrotila více, než bylo nutné. Kdyby tak šel vrátit čas. Teď bude mít vysněné stěhování s Brunem do garsonky pachuť tragédie.

Michal zkouší jít na věc takticky

Michal, který rozhodně nechce mít svou mámu ve vězení, zkouší jít na věc takticky. Po Báře chce, aby si vybavila co možná nejvíce detailů z hrozné události. Kdo jen ten kluk mohl být? Kdyby si vybavila alespoň něco, mohl by Michal zapátrat na internetu. Je to mnohem lepší, než sedět se založenýma rukama. Bára si opravdu něco vybavuje. Ten kluk musel být bohatý, respektive měl spíše bohaté rodiče. Možná to byl i sportovec... na víc si ale nevzpomíná. Nezbývá tedy než doufat, že se kluk z toho vylíže a z celé události se Klímovi nakonec vysekají.

Zdroj článku:
  • Autorský text