Příští týden v ZOO: Sid fňuká doma, Kristýna pátrá po ctiteli a Filip našel odvahu se svěřit Viky se svými city

Příští týden v ZOO: Sid fňuká doma, Kristýna pátrá po ctiteli a Filip našel odvahu se svěřit Viky se svými city
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sid nachází byt svého přítele nedobytný. Někdo vyměnil zámek! V panice utíká honem domů k rodičům, aby se matce vyplakala na rameno. Takhle drsně se k ní ještě nikdo nezachoval. Patrně úplně pominula možnost, že by vzala telefon a zjistila, proč se do bytu nemůže dostat.

Kristýna je stále více v rozpacích z malých dárků, které dostává. Ráda by věděla, kdo je jejím tajným ctitelem, ale ten je velice opatrný a nenechá se chytit. Dalibor i Váchová mají však jasno. To musí být Albert. A možná jde o nějakou novou strategii, jak konečně uspět v námluvách. Jenže pokud chce být za snahu odměněný, bude se muset přiznat. A také to může být někdo úplně jiný, komu se upřímná průvodkyně líbí, ale přesto nemůže najít odvahu své city veřejně ukázat.

Albert a Kristýna
Albert a Kristýna | Zdroj: FTV Prima

Falešnému příteli Daliborovi už je jasné, že Kristýna neprovokuje Alberta proto, aby si ho držela dál od těla, ale že se do něj jednoduše zamilovala, což si ani sama sobě nechce přiznat. Ale i Albert nějak zavětřil, že by mohl nakonec sázku s Ovčíkem vyhrát, a tak znovu odmítá návrh, aby se sázka zrušila. Kamilovi už je jasné, že Kristýnu nezíská tím, že bude denně běhat po ZOO.

Filip je v tom až po uši, ale trápí ho, že v sobě musí city dusit, protože Viky se stále tváří, že o takovou pozornost zájem nemá. Jenže i ona je na pochybách. Navíc, nikdy vlastně normální a bezproblémový vztah neměla, a tak možná ani netuší, jak by to mohlo být skvělé. Když je však online s Petrem, představí mu Filipa jako svého přítele, což jejího kamaráda s výhodami trošku překvapí. Pomalu si však začíná zvykat, že s Viky to není jednoduché. Nejsnadnější bude, když se na nic nebude ptát.

Sid je tak rozrušená z toho, že by ji někdo mohl odmítnout takovým způsobem, že nemá ani chuť jít do práce, a proto si vymyslí nevolnost. Nakonec bude muset zasáhnout Alena, aby nedorozumění bylo vyřešeno. Sid ale v poslední době řeší ve vztahu jen problémy a je plná nejistoty. Přitom by si měla užívat bezstarostné okamžiky. Ještě ale netuší, jaká tragédie její rodinu už brzy potká a že bude muset nahradit ve firmě chybějícího člena rodiny.

Kolman dostane od své přítelkyně Pechové nabídku, aby se k ní nastěhoval, a dokonce o tom uvažuje. Věkový rozdíl mu zřejmě nevadí a konečně by měl opravdový vztah. Nakonec se radí i s kolegy v práci. Po prvním dni u ní ale Kolman dospěje k definitivnímu rozhodnutí, se kterým Pechová ale rozhodně spokojená není.

Mezi Filipem a Viky je pořád vše nejasné a nikdo se nechce vydat na tenký led a věc nadhodit. Viky dokonce pošle Filipa na rande s Hrnčířovou. Vzteká se potom sama na sebe, že to neměla dělat. Filip však náznaky Hrnčířové přehlíží a dospěje k názoru, že si bude muset s Viky promluvit.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • Autorský text