Příští týden v ZOO: Pohledná Judith už své úmysly s Adamem neskrývá, rozbít jeho vztah se Sid jí pomáhá i otec

Příští týden v ZOO: Pohledná Judith už své úmysly s Adamem neskrývá, rozbít jeho vztah se Sid jí pomáhá i otec
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po večeři s Hermannem a jeho hezkou dcerou, které se Sid úspěšně vyhnula, Adam Sid řekl, že o nic nepřišla a že to byla pěkná nuda. Jenže verze, kterou slyšela od Judith, zněla úplně jinak – mladá cizinka si nemohla Adama vynachválit.

Od Herrmanna potom pro Adama přichází pracovní nabídka, která by znamenala časté cestování do drážďanské ZOO. Sid jen žasne, jak si otec s dcerou notují a snaží se na Adama udělat co nejlepší dojem. Tomu to zřejmě lichotí, a tak na pracovní nabídku kývne.

Kristýna si odchod ze ZOO nerozmyslela, přestože je Albert jako vyměněný a kvůli stáži v Německu je na každého milý. Kristýna ho však prokoukla. Před odchodem chce alespoň někoho zaučit na své pracovní místo, a tak volba padne na Sylvu Machyánovou. Žena, která je věčně bez peněz, by si tak mohla něco přivydělat. Sylva však z nové příležitosti není moc nadšená a velký zájem o pozici průvodce neprojevuje. Kristýna by ji ráda pozitivně motivovala, ale s tím u drzé a věčně nabroušené Sylvy moc nepochodí.

Sylva Machyánová
Sylva Machyánová | Zdroj: FTV Prima

Problémy s penězi má i Eliška, protože jí domácí hodně zvedl nájem a ona neví, jak takové peníze vůbec dát dohromady. Chce, aby konečně otec kluků začal řádně platit alimenty, ale ten se jí vysměje. Pomoc od otce hrdě odmítá. Nakonec se však řešení přece jen najde.

Viky čeká na výsledek výběrového řízení. O zakázku opravdu stojí. Danuše už si konečně všimla, že Viky je bez peněz, a tak se nabízí, že promluví s Petrem, aby Viky finančně zabezpečil. To však Viky nechce.

Když se dozví, že velká zakázka neklapla, je zklamaná. Do toho jí píše Petr, že jí bude posílat peníze. Filip se vytáhne a sežene pro Viky jinou zakázku, se kterou jí chce pomáhat. Když přeměřuje stěnu, upadne a končí v nemocnici. Viky za ním hned spěchá.

Albert se snaží udělat dobrý dojem na Judith, neboť si chce pojistit stáž v Drážďanech. Jenže ona o něj zájem nemá, jelikož chce zaujmout Adama. Kodym se pochlubí v kantýně, že nachytal polonahou Judith v pavilonu plazů, a to už je na Sid příliš. Běží se vybrečet k Filipovi na rameno, ale zjišťuje, že se něco děje a není úplně vítaná.

Filip skončí v péči Viky a rozhodně mu to není nepříjemné. Nechce však jen ležet, a tak se snaží alespoň dělat drobné domácí práce. Oba zjišťují, že je jim spolu překvapivě dobře.

Roklová se během jednání s dodavatelem dostane k informaci o Dianě, která je údajně hodně na peníze, což se jí vzápětí potvrdí, protože Rokl požádá Vojtu o finanční půjčku. Počká si na Karla v baru, aby mu vysvětlila, co je Diana zač. Snad jí to manžel uvěří a nedostane se do problémů.

Charlie a Katka si konečně užívají jeden druhého a vypadá to, že i Izabela s Vojtou mají ve svých citech jasno. Jen Tereza s Markem jsou stále pár plný nejistot. Tereza občas u Marka přespí, aby dopřála Charliemu soukromí, k žádnému zásadnějšímu kroku se však nechystá.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský text