Dnes v Ulici: Iva bude mít potřebu řešit Michalův uspíšený sexuální život

Dnes v Ulici: Iva bude mít potřebu řešit Michalův uspíšený sexuální život
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Konečně už je Iva zase matkou se vším všudy. Už se sebrala z okolností, které se jí v poslední době přihodily a je plně přítomna pro své děti, respektive pro Michala. Děsí ji, že zatímco ona nic nevěděla, Michal se Žofkou si užívali prázdnou Bářinu garsonku.

Iva řeší Michala s Jitkou, ke které má opravdu blízko

Zatímco na své intimní záležitosti by Iva nejraději uvalila informační embargo, Michala s Jitkou klidně probírá horem dolem. Nejspíš by se mu to nelíbilo. Ale on o tom neví. Respektive v této chvíli ještě vůbec neví, že se jeho matka o garsonce dovtípila. Tato sladká nevědomost však nebude mít dlouhé trvání. Jitka Ivu uklidňuje. Nemůže počítat s tím, že by Michal se Žofkou nic neměl. A že to přišlo v jeho šestnácti? No a co. Není to úlet na jednu noc a Iva to stejně neovlivní.

Michal se ani nesnaží zapírat

Možná proto, že jsou do toho namočeni i Bára s Brunem, se Michal před mámou ani nesnaží zapírat. Celý podvod, respektive z jeho strany spíše podvůdek jí se sklopenou hlavou přiznává. Prostě se naskytla taková příležitost. A rozhodně ví, že má být zodpovědný. Je rád, že na něj máma nekřičí a řeší to s ním narovinu. Má opravdu skvělé rodiče. Problém je, že jejich tajné schůzky se Žofkou už dávno nejsou tajné. Kde se teď jako budou scházet? U něj v pokoji? Teď, když Iva s Vítkem o nich vědí? S tímhle nebude souhlasit ani Žofka.

Bruno se snaží Báru varovat, ale je pozdě

Útěchu hledá Michal u Bruna v Coolně. Řeší to hlavně jako svůj a Žofčin problém. Jen Brunovi v tu chvíli dochází, že do této aféry jsou namočeni i oni dva s Bárou. A Bára zrovna říkala, že jde k Ivě. Ihned jí píše zprávu, tu si už ale Bára nestihne přečíst. Také s Bárou Iva mluví narovinu. A nejen o Michalovi, ale také o zklamání, které k Báře momentálně cítí. To jako nemyslela na to, jak nemorální a riskantní tahle její službička je? Proč proboha Michalovi klíče od své garsonky vůbec půjčovala? Bára svou mámu z jedné strany chápe, ale vlastně s ní tak úplně nesouhlasí. Myslí si, že konkrétně Michal už několikrát předvedl, jak vyspělý a chytrý kluk to je. On by Žofku určitě nezbouchnul. Dávají si pozor. Navíc podle Báry by si místo k těmto radovánkám našli tak jako tak.

Garsonka je tak či tak pasé

Ať už si kdokoliv myslí cokoliv, útulná garsonka pro schůzky se Žofkou už je stejně minulostí. Michal jen přemýšlí, jak to Žofce říct, aby z toho zase nebyla nějaká hádka. To, že o jejich schůzkách jeho rodiče vědí, Žofce určitě příjemné nebude. S Bárou se shodnou na vrácení klíče, protože teď už ani představa, že se tam znovu tajně sejdou, lákavá není.

Zdroj článku:
  • Autorský text