Zoufalka Bree Van De Kamp si v reálném životě prošla peklem, a to hned dvakrát

Zoufalka Bree Van De Kamp si v reálném životě prošla peklem, a to hned dvakrát
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečka Marcia Cross si za svou roli v seriálu Zoufalé manželky odnesla stejně jako Eva Longoria celou řadu cen a tučné honoráře. Její postava dokonalé hospodyňky lezla na nervy celé rodině a často i divákům.

Bree byla nesnesitelná manželka a matka, ale dobrá kamarádka

Na druhou stranu měla Bree i řadu dobrých vlastností a svým přítelkyním a sousedkám z ulice byla často nezištnou oporou.

Cross je v seriálech jako doma

Herečka Marcia Cross (60) nebyla seriálovým začátečníkem a před seriálem Zoufalé manželky už byla populární zásluhou seriálu Melrose Place, kde její postava prošla tak velkou proměnou, že to bylo až příliš. Nicméně i přes celou řadu dalších seriálových rolí zůstávají Zoufalé manželky její nejslavnější hereckou příležitostí a role Bree nejslavnější a nejvýraznější postavou, kterou ztvárnila.

Herečky ze seriálu Zoufalé manželky, zdroj: carrie-nelson / shutterstock

V roce 2010, v období, kdy její dvojčata měla tři roky, její manžel musel projít těžkým bojem s rakovinou. Po roce léčby, kdy nebylo vůbec jisté, jak to dopadne, se vše obrátilo dobrým směrem a Marcia Cross v rozhovoru pro People jásala, jak se vše konečně v dobré obrátilo.

„Jsem velmi požehnaná. Všechny mé sny se splnily,“ jásala herečka.

To netušila, že za pár let bude se stejnou zákeřnou nemocí bojovat i ona. O rakovině se zmínila v roce 2018, kdy už byla po úspěšné léčbě. Herečka oznámila, že má za sebou boj s rakovinou konečníku a zveřejnila na svém instagramovém profilu fotografii s komentářem:

„Jsem po rakovině. Byla to těžká cesta, ale jsem zdravá.“

Vyjádřila smutek nad ztrátou vlasů, které jí začaly růst, ale hodně křehké. Její zrzavá hříva, kterou byla pověstná, byla pryč. Místo ní měla na hlavě šedivé chmýří. I tak však projevila vděčnost nad tím, že je živá, a svůj stav popsala pro Daily Mail jako osvobozující.

Cross, stejně jako celá řada dalších lidí, kteří se v životě museli poprat s vážnou nemocí, změnila své životní priority a věnuje velké úsilí osvětě pro preventivní vyšetření, které může v případě včasného podchycení nemoci zachránit život.

Zdroje článku: