5 tajemství Semira Gerkhana, hvězdy seriálu Kobra 11

5 tajemství Semira Gerkhana, hvězdy seriálu Kobra 11
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Oblíbený seriál Kobra 11 lze na televizních obrazovkách sledovat každý den. Téměř vždy se v něm setkáme s prakticky nesmrtelným Semirem Gerkhanem. Jeho představitel Erdogan Atalay je stálicí a nedílnou součástí tohoto kriminálního pořadu.

V roli policisty jej vídáme již 27 let

Zatímco parťáci Semira vydrží u dálniční policie pracovat většinou pouze jednu sérii, představitel Semira Erdogan Atalay je svému zaměstnání věrný již 27 řad. A tak má spoustu nezapomenutelných zážitků a vyřešených případů.

Erdogan miluje čokoládu, kávu i cigarety

Erdogan je milovníkem vůně benzinu i zvuku motorů. Možná i to je důvod, proč si stále nedokáže představit odchod z kultovního seriálu. Jak sám říká, práce s dálniční policií jej neustále baví. V seriálu je zapřisáhlým nekuřákem. Ve skutečnosti ale vůni tabáku miluje. Cigarety si nejraději vychutnává spolu s hrnkem dobré kávy. Je také milovníkem čokolády. Na posezení dokáže sníst hned několik čokoládových krémů.

Herecká kariéra mu nebyla doporučena

Erdogan se vůbec nemusel stát hercem. Ještě jako teenagerovi mu kariérní poradce řekl, že herectví rozhodně není nic pro něj. On se ale nevzdal. Začínal jako komparzista a přes komparz v divadle se rozjela jeho herecká kariéra. První z konkurzů na velkou televizní roli nevyhrál. O pár týdnů později se ale konal konkurz na nový seriál Kobra 11. V něm již byl naštěstí úspěšný.

Dana Gerkhan je jeho seriálovou i skutečnou dcerou

Když se do života Semira v seriálu připletla teprve desetiletá dívka Dana, všichni byli nakonec překvapeni, že se jedná o Semirovu biologickou dceru. Její představitelka Amira Pauleta Melisande je ale jeho dcerou i ve skutečnosti. Kdo ví, zda herecké kořeny podědí i jeho další dvě děti.

Romantik v seriálu i ve skutečnosti

Erdogan je opravdovým romantikem. To potvrzuje i to, že si před několika lety vzal svou ženu na pláži na Maledivách. Také v seriálu Semir bojuje o svou bývalou manželku, kterou chce získat zpátky i s jejich dcerami.