KVÍZ: Ověřte si svoje znalosti o sitcomu Krok za krokem

KVÍZ: Ověřte si svoje znalosti o sitcomu Krok za krokem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo by neznal Krok za krokem. Úspěšný komediální seriál se na obrazovkách českých televizních stanic objevuje již více než třicet let. Stále je velmi divácky úspěšný a baví se u něj jak děti, tak dospělí. Pamatujete ještě na pár Carol a Franka Lambertových?

Carol s Frankem se bez rozmyslu vzali na Jamajce

První série byla natočená v roce 1991. Hned v prvním díle do toho šli tvůrci pěkně zostra. Diváci se postupně seznámili s Carol Fosterovou a jejími dětmi Danou, Karen a Markem. Právě Carol se na dovolené na Jamajce vdala za svého známého Franka Lamberta. Ten po rozvodu se svou ženou poněkud bez pravidel vychovává dceru Al, J.T. a Brendana.

I přesto, že manželé touží po sblížení svých rodin a spokojeném rodinném životě v domě Carol, osud a především jejich vlastní děti tomu chtějí jinak. V seriálu tak není nouze o vtipné situace. Ostatně, když se spojí sportovní děti Franka Lamberta a děti Carol, kterými jsou inteligent, šprtka a manekýnka, je již předem jasné, že se budete smát od začátku do konce.

Synovec Cody kvůli osobním problémům ze seriálu zmizel

Seriál byl natolik úspěšný, že se natočilo hned 160 dílů, které byly postupně vydány v sedmi řadách. Během tohoto období seriálem otřásl skandál spojený s postavou synovce Codyho. Jeho představitel Sasha Mitchell byl totiž obviněn z domácího násilí. A tak byl ze seriálu stáhnut. V seriálu se ale objevila jedna nová postava. A sice společná dcera Lambertových, Lily. Ta však záhadným způsobem spíše nahradila svého bratra Brendana, který ze seriálu postupně nenápadně zmizel.

Nikdo z herců kromě sitcomu nebyl příliš úspěšný

Mezi známé herecké představitele patří například herec Patrick Duffy. Ten se mimo jiné proslavil také rolí Bobbyho Ewinga v seriálu Dallas. To jeho seriálová žena Carol, kterou hrála Suzanne Somers, za sebou nemá příliš zářnou hereckou kariéru.

I tak je ale komediální seriál natolik úspěšný, že jistě správně odpovíte nejednu naši otázku z kvízu.