Moje máma veterinářka – zvířata a lidi si mohou pomáhat

Moje máma veterinářka – zvířata a lidi si mohou pomáhat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Potřebují zvířata pomoc od lidí, anebo je spíše potřebujeme my? Jaké osudové příběhy zvířat a lidí nás v seriálu čekají? 

V seriálu Moje máma veterinářka můžeme sledovat různé příběhové linky. Od těch, které se týkají mezi lidských vztahů, až po ty zvířecí. A často jsou tyto příběhy zajímavější, když se ty zvířecí propojí s těmi lidskými. Jeden takový příběh, kdy si zvířata a lidé vzájemně pomohli, je třeba ten o papouškovi Lóře a staré paní Šustrové. Lóra je papoušek Ara a padesát jet žila v páru se samečkem Amadeusem. Stejně tak dlouho spolu žili paní Šustrová a její manžel.

Tito manželé spolu dlouhá léta navštěvovali zoo a nejvíce právě tento papouščí pár. Možná za to mohla náhoda, možná osud, že muž paní Šustrové umřel ve stejný den jako Lóřin Amádeus. Těžko říct. Jisté ale je, že obě zůstaly opuštěné a jako starší dámy se cítily nechtěné. Lóra však svůj smutek projevuje vytrháváním peří a hrozí, že to s ní nedopadne dobře. Podaří se doktorce Mertensové dát tyto dámy dohromady? Další zajímavý příběh se týká slonů. Mladá dívka z Kambodži přišla o nohu a dostala novou protézu. Odmítá ale vstát a začít chodit. V tom čase si v zoologické zahradě zraní nohu mládě slůně. S oběma to vůbec nevypadá dobře.

V ZOO se zraní slůně, Zdroj: vannoyphotography/ Shutterstock

Mladá dívka milující slony se bude muset brzy vrátit domů, a pokud se nerozchodí, čeká ji v Kambodži těžký život. Se slonem to taky není růžové. Prokáže-li se, že má nohu zlomenou, bude ho muset doktorka Mertensová uspat. Jak se tyto dva příběhy protnou a budou nakonec oba vyléčeni? Spolu to určitě dokáží! Zvířata zkrátka do našich životů patří stejně tak, jako my patříme do těch jejich. A nepochybně je skvělé sledovat, jak si dokážeme vzájemně pomoci. Tak se pojďme dívat, jaké další zajímavé události ze života lidí a zvířat si pro nás v seriálu připravili. 

Zdroj článku:
  • Autorský text