Drbárna ze ZOO: Viky chce dítě, ale co když je Filip neplodný, jak naznačil Petr

Drbárna ze ZOO: Viky chce dítě, ale co když je Filip neplodný, jak naznačil Petr
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Epizoda seriálu by nebyla úplná, kdyby Sid neorganizovala někomu život. Sid se nudí, a tak si umanula, že Julii přemluví, aby neodcházela. Vůbec neřeší důvody, které Julie má, ale zajímá ji jen to, že už si na novou spolupracovnici zvykla.

Julie ji sice mnohokrát s úsměvem řekla, že si jejího zájmu váží, ale na plánu k odchodu to nic nemění. Jenže i Julii už došla trpělivost, a nakonec Sid řekla, že se jí plete do života a už se jí to vůbec nelíbí.

Julie však přece jen nakonec změnila názor, nebylo to však proto, aby udělala radost vlezlé spolupracovnici. Syn, který měl s neustálým stěhováním problémy, je v nové škole spokojený, a navíc mu zakázka fotek, kterou dělal pro ZOO, přinesla další pracovní nabídku. Za mámou přišel nadšený, že by konečně mohl dělat ptáci, která ho baví, a ještě si u toho vydělat. Ona jednoduše neměla sílu mu jeho radost zkazit. Odchod ze ZOO se tak odložil na neurčito.

Jako dvě hrdličky

Charlie a Dominika jsou na sebe hodně natěšení, což samozřejmě neušlo bystré hospodyni. Ilonka sice dělá na oko, že nechápe, co se jí pod nosem odehrává, ale zároveň si užívá tu situaci, kdy svůj románek Charlie chce tajit. Dvojici zaskočila tím, že se večer přiřítila, že má doma řemeslníky na výměnu okem a má doma zimu. Ustlala si na gauči a Charlie tak marně hledal způsob, jak se nepozorovaně dostat k Dominice.

Když Ilonka druhý den přišla s tím, že stále nemůže spát doma, raději jí koupil noc v hotelu, aby měl doma trochu soukromí.

Konečně se také rozjela malá akce na Kamila. Charlie přivedl jednu ze svých nejšikovnějších spolupracovnic a té se podařilo vnutit ke Kamilovi domů, kde se ujala role chůvy. Hezká mladá žena rozhodně neunikla zájmu Kamila, který si je jistý, že nebude dlouho trvat a pohledná Petra neodolá jeho šarmu.

Co přesně bude Petra dělat, si zatím Charlie nechává pro sebe. Rozhodně by měl Kamil konečně dostat přes prsty, protože Marka už pěkně šikanuje a každý den přichází s něčím, co mu ztrpčuje práci v baru.

Je Filip neplodný? 

Viky
Viky | Zdroj: FTV Prima

Viky stále více sleduje, jak moc by chtěl Filip své dítě. Děti má moc rád, a přestože se o Petříka stará, jako by byl jeho vlastní, Viky by mu ráda dala dítě jeho krve. Jenže se jí nějak nedaří otěhotnět a už je z toho nervózní. S Petrem otěhotněla tak snadno a ani to neplánovala, a teď se snaží a stále nic.

Uprostřed citového rozpoložení ji doma překvapí Petr a Viky se mu nakonec svěří se svým trápením. Petr Viky obejme, aby ji utěšil, a ani jeden z nich si nevšimne, že přišel Filip, který zůstal stát ve dveřích jako opařený a tiše se vytratil.

Zdroje článku: