Drbárna ze ZOO: Postava, která se v seriálu drží i přes odpor diváků

Drbárna ze ZOO: Postava, která se v seriálu drží i přes odpor diváků
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pro herce to asi není nejlepší pocit, když se o něm na sociálních sítích a na fórech píše velmi často negativně. Tomáš Klus vzbudil u skalních fanoušků seriálu odpor, a to sotva se v seriálu ukázal. Jen stěží lze posoudit, zda větší nevraživost panuje vůči jeho postavě, nebo jeho osobě.

Olympijský vítěz Filip Janda nastoupil do ZOO jako fotograf s temnou minulostí a tvůrci z něj mimo jiné udělali muže s pověstí velkého a úspěšného svůdníka. Zřejmě je na myšlenku přivedl sám herec, který se rád chlubil svým úspěchem u žen.

Filip Janda se tak stal hned neodolatelným mužem, ze kterého se ženám podlamovala kolena sotva ho zahlédly. Všichni ve Dvoře Králové také vášnivě sledují svět sportu, protože okamžitě v něm na potkání poznávali úspěšného sportovce.

Větší svůdník už snad byl jen Martin Pivoňka, kterého jeho vášeň pro ženy dohnala téměř do záhuby. Ale naštěstí pro Filipa, Márty lovil v jiných vodách, takže i kdyby chtěl Filip navázat na svou bouřlivou minulost, nebyl by to problém.

Filip se ale rozhodl za životem bouřliváka udělat tečku a po krátkém románku se Sid se usadil u Viky a donedávna tam měl jistou existenci. Nudná dějová linka Viky a Filipa tak splynula a většinu záběrů natáčí v kuchyni nebo v posteli.

záběr z natáčení
záběr z natáčení | Zdroj: FTV Prima

Poté, co diváci přestali doufat, že Filip po čase zmizí, se k jeho postavě a hereckému výkonu moc pěkně nevyjadřují a už vůbec se jim nelíbí s Viky, která byla jasně předurčená pro vztah s úplně jiným mužem.

Zbývá poslední naděje, že se diváci alespoň v závěru seriálu dočkají okamžiku, na který čekají po celou dobu seriálu.

Z Petra se stal nezodpovědný padouch, který si stihl krátce po příjezdu do Bruselu pořídit milenku. Přestože čekal dítě s Viky, hodil všechno za hlavu a na cestě bylo další dítě.

Najednou se Petr vrátil do děje a pokud se přihlédne ke šťastným koncům telenovel, snad se Petr nevrátil do seriálu jen proto, aby ukázal divákům sice hezkou, ale úplně nesnesitelnou Ester.

Celé by to mohlo dospět do situace, kdy Petr pochopí, že Ester je sice hezký doplněk, ale nesnáší jeho dvě nejstarší děti, které pro něj v předchozím období byly centrem vesmíru. Vše předtím přizpůsoboval tomu, aby jim nahradil chybějící matku. Kvůli špatnému vztahu k Benovi a Sofii přišla o snubní prstýnek Markéta, která podle dětí nebyla tak zlá, jako je Ester.

A procitnutí by mohlo Petra znovu přivést k Viky. Konečně by se tak diváci zbavili přirozenou cestou Filipa, který patří k nejméně oblíbeným postavám, a Petr by se mohl vrátit ke svému původnímu kladnému charakteru.

Zdroj článku:
  • Autorský text