Která žena měla v Ulici nejvíce mužů?

Která žena měla v Ulici nejvíce mužů?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nekonečný seriál Ulice, který se na našich televizních obrazovkách vysílá už od roku 2005, si získal velkou přízeň televizních diváků, a to zejména díky osobitým hercům a herečkám.

V seriálu si rovněž zahrála celá řada mladých a pohledných žen, o které mají muži pochopitelně zájem. My se nyní podíváme na ty, o které byl až moc velký zájem a v jejich ložnicích se to jen střídalo.

Adriana Pešková

Adrianu známe ze seriálu jako problémové dítě, kolem kterého se stále něco dělo. Adrianin milostný život začal s Matějem Jordánem, ale neměl dlouhého trvání. Během dlouhých let měla mnoho milostných úletů například s Mikim. Samozřejmě se jí nevyhnuly ani vztahy. Dlouhou dobu chodila s Eddiem Rambouskem, kterého hrál Jiří Panzner. Mezi další dlouhodobé vztahy patřil také Robert Bláha, ten se však pokoušel Adrianu jen využít. Jejich vztah, který následně přerostl do manželství, skončil smrtí při autonehodě Roberta.

Tereza Jordánová

Ačkoliv bývalá učitelka působí jako morální vzor a těžko by se na ní hledalo něco negativního, není to s ní až tak růžové. Tereza prožila jako puberťačka mnoho lásek a krátkých vztahů. Kromě tohoto si Tereza prošla vztahem i se ženatým mužem. Tereza neodolala ani pohlednému a exotickému Italovi. Posledně a snad už na trvalo zakotvila naše paní učitelka u svého kolegy Davida. Stala se rovněž jeho manželkou a po společném působením ve škole se oba rozhodli pro změnu, a to konkrétně kariérní. David a Tereze se rozhodli společně opustit seriálovou Ulici a začít učit v Rakousku.

Patricie Pagáčová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Gabriela Pumrová

Gabriela sbalila v útlém věku svého tělocvikáře Hynka, což bylo rozhodně velmi kontroverzní. Ve svém okolí se zrovna nesetkala s pochopením. Ani to ale Gabrielu neodradilo od tohoto vztahu, a nakonec udělala dobře. S Hynkem měla totiž Gabriela syna Šimona. Gabriela se tak stala nečekaně matkou, do té doby jevila zájem převážně o svou osobu.

Gabriela si dodnes dává velmi záležet na svém vzhledu a můžeme říct, že se jí to i díky jejím přednostem náramně daří. Gabriela rovněž zažila pár milostných románků, zažila však i pořádný vztah s dobrosrdečným hasičem. Hasič, který se aktivně věnuje sportu a perfektně si rozumí se Šimonem, byl zpočátku takovým darem z nebes. Následně se začali objevovat i jeho negativní vlastnosti. Tento vztah bohužel nevydržel dlouhou dobu a Gabriela se musela životem potloukat opět sama. Nadále se věnuje své kariéře módní návrhářky. 

Jak sami vidíte, z hlavních ženských hvězd Ulice se spousta z nich dostala do velkého množství milostných vztahů. Přece jen se říká, že láska je kořením života. A v seriálu Ulice to platí zrovna tak.

 

Zdroje: