Co přinesl tento týden v Ulici? Hádky, milostná psaníčka i ztracené dítě

Co přinesl tento týden v Ulici? Hádky, milostná psaníčka i ztracené dítě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tenhle týden v Ulici byl nabitý emocemi! Iva s Vítkem se hádali, Ingrid vyrazila na rande a Lumír ztratil Miloška při exkurzi. Starý Miloš blbnul hlavu Evě zamilovanými zprávami. Luděk vyhrožoval Blance kvůli hypotéce a Evžen odmítl Vandin dárek. Štěpánek zase naštval Karlu, a tak mu to vytmavila.

Klímovi se hádali kvůli práci

U Klímových probíhal týden ve znamení hádek kvůli Vítkově práci na stavbě. Iva doufala, že půjde o krátkodobou záležitost, ale Vítek dostal pracovní smlouvu. Její naděje tak byly utopeny v maltě. Vítek se s Ivou snažil udobřit mj. tím, že dohlédl na to, aby se Michal začal učit – zabavil mu notebook. Synek poslední dobou jen vysedával u her a nosil špatné známky. V závěru týdne dostal jedničku, ale notebook zpátky nezískal. Jen ať dál studuje!

Sáru navštívili povedení kámoši

V pondělí se v bistru zastavili Sářini kamarádíčci Riči a Fógl. Před časem vyloupili krámek, na čemž se podílela i Sára, ale oni ji nepráskli, a tak jim dívka hodně dluží. Chtěli po ní peníze a vymámili z ní pětistovku, kterou vzala z kasy. Anička musela částku doplatit sama, z čehož měla Sára výčitky. Nakonec se dohodly, že to vezmou půl na půl. Ve čtvrtek se Riči a Fógl objevili znovu, aby Sáře vrátili celou tisícovku. Sára je pozvala domů, kde se kluci seznámili s Danem. Dalšího dne se Riči snažil Sáru sbalit přímo na ulici, ale Danův příchod mu to znemožnil.

Miloš se vydával za Evina tajného ctitele

Miloš se nechal inspirovat Alicí a Bedřichem a zatoužil po miminku. Eva ho ale odpálkovala, což si vyložil tak, že už ho nemá ráda. Rozhodl se její lásku otestovat tím, že jí začal posílat milostné zprávy z neznámého čísla. Eva se domýšlela, že jí píše kolega, ale chyby v textu ji dovedly k názoru, že tajný ctitel je Miloš. Teorii si potvrdila v hospodě, když Miloš odešel na záchod a nechal telefon na stole. Kateřina prozvonila dané číslo a ukázalo se, že jde o Milošův mobil. Eva mu neřekla, že na to přišla, aby si ho vychutnala. Miloš se zatím svěřil Bedřichovi a Alici. Dokonce jim ukázal báseň, co se chystal Evě poslat, ale to mu naštěstí rozmluvili.

Evžen odmítl Vandu

Zatímco Blanka čelila Luďkovým výhrůžkám kvůli hypotéce, Vanda pořádala narozeninovou oslavu. Blanka nebyla pozvána, ale přesto jí popřála s kyticí. Oslava proběhla v úterý v hospodě, ne však podle Vandiných představ. Narušil ji opilý Luděk. Evžena překvapilo zjištění, že se Blanka s Luďkem rozešla. Dospěl k názoru, že jí nestojí za to, aby mu o tom řekla, a nejraději by se odstěhoval do Austrálie. Když mu Vanda jako narozeninový dárek nabídla výlet na Harasov ve dvou, odmítl. Ačkoli ji to ranilo, nemíní se ho vzdát. Problém vidí v Blance, která podle ní intrikuje, aby Evžena získala zpět pro sebe.

Ingrid si našla chlapa, Lumír ztratil dítě

V úterý si Ingrid našla práci jako produkční v kavárně a domluvila si rande s mužem ze seznamky. Lumír jí naznačil, aby se o tom nezmiňovala před Vilmou, ale Ingrid nehodlá skrývat pravdu. Nic špatného nedělá! Ve středu Lumír ztratil v tramvaji Miloška, z čehož byl starý Miloš na mrtvici a Kateřina ho musela utěšovat. Chlapec naštěstí trefil domů, avšak už ve čtvrtek se o nekompetentních vedoucích Drozdů psalo v novinách. Lumír se bál, že bude muset oddíl rozpustit. Kupodivu se mu Miloš přišel omluvit a ujistit ho, že synka neodhlásí, protože Milošek to v oddílu zbožňuje.

Karla dala Štěpánkovi drsnou lekci

Jakub se ve středu znovu zmínil, že si chce promluvit s jedním vrahem. Nerespektoval tak Karlin názor. Došlo k hádce, po níž Karla uvažovala, že ukončí spolupráci, ale pak poslala Jakubovi omluvnou SMS. Ve čtvrtek se mu pokoušela dovolat, jenže to nebral. Kryštof jí prozradil, že Štěpánek musel někam odjet ze studijních důvodů. Karle došlo, že odjel do vězení, a rozhodla se udělit mu lekci. Ještě v noci se mu dovolala, vzala ho do Coolny a tam jej nutila, aby na ni namířil zbraň. Tak si Štěpánek uvědomí, jak si asi připadá vrah. Později v pátek se ještě sešli v jeho ateliéru, kde mezi nimi málem přeskočila jiskra, ale Karla radši utekla.

Karla s Jakubem, Zdroj: TV Nova

 

Zdroj:

  • autorský text
Zdroj článku:
  • autorský text