Nový dojemný seriál Služka přistane na Netflixu už v říjnu

Nový dojemný seriál Služka přistane na Netflixu už v říjnu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V říjnu se na Netflixu můžeme těšit na nový desetidílný seriál SLUŽKA inspirovaný autobiografií Stephanie Landové o těžkém životě svobodné matky. V seriálu se spolu potkají Margaret Qualley a Andie MacDowell, které jsou v reálném životě stejně jako v seriálu matka a dcera.

Autobiografie Stephanie Landové se stala v USA v knižní podobě jedním z nejprodávanějších titulů roku 2019. Landová je začínající autorka, která se rozhodla psát o ožehavých sociálních problémech své země, které se příliš veřejně neprezentují, aby nenarušily mediální obraz nejbohatší země světa.

Už název seriálu vypovídá o tom, na co se divák může těšit. Práce služky není zrovna vysněná kariéra pro mladou ženu. Navíc jde o hodně náročnou práci za směšné peníze.  

Hlavní hrdinkou je Alex, svobodná matka, která utekla ze vztahu plného násilí a zneužívání. Bylo to rozhodnutí, při kterém přišla o střechu nad hlavou a možnost návratu. Musí se tedy postavit k nové situaci čelem, protože už nezodpovídá jen za sebe, ale i za své dítě, dceru Maddy. Jenže práce služky ji naprosto vyčerpává a peníze, které vydělá, ji sotva udrží na nad vodou.

A jako by toho mladá žena neměla už tak dost, musí řešit i situaci své matky, která trpí bipolární poruchou a z ničeho nic zmizela.

V hlavní roli si diváci užijí Margaret Qualley, která ještě není tak moc známá, ale vydala se stejným směrem jako její matka Andie MacDowell a ani podobou svou matku rozhodně nezapře.

Herečka, narozená v Montaně před 26 lety, si zahrála v letech 2014 až 2017 v televizním seriálu Pozůstalí, natočeném podle knihy Patricka Somercillea. Zahrála si i menší role ve filmech Správní chlapi nebo Tenkrát v Hollywoodu.

Zdroj: