Co/Kdyby – NeoNoir thrillerový seriál na Netflixu z roku 2019 je zajímavá podívaná

Co/Kdyby – NeoNoir thrillerový seriál na Netflixu z roku 2019 je zajímavá podívaná
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Netflix je domovem nejrůznějších seriálových hitů. Především dramatické thrillery jsou u diváků velmi oblíbené, a proto se i desetidílný „Co/Kdyby“ stalo velkým hitem, i když měl seriál pouze jednu řadu. Hlavním překvapením ale nebyl děj, nýbrž obsazení.

Poprvé v seriálu

Renée Zellwegerová dosáhla celosvětové slávy v roce 2001 díky filmu „Deník Bridget Jonesové“. Následovala dvě pokračování kolem postavy Bridget Jonesové, a to „Bridget Jonesová – S rozumem v koncích“ a „Dítě Bridget Jonesové“. Následovaly další filmy, a Zellwegerová se stala čím dále tím větší hvězda. Ale až v srpnu 2018 bylo oznámeno, že Renée Zellwegerová převezme svou první hlavní roli v seriálové produkci Netflix „Co/Kdyby“.

Zdroj: Autor: Everett Collection / Shutterstock

O co jde?

Idealistická vědkyně Lisa Ruiz-Donovan (Jane Levyová) a její manžel se zoufale snaží zajistit financování svého startu v MedTech. Poté podepíší smlouvu se záhadnou investorkou Anne Montgomeryovou (Renée Zellwegerová). Anne uznává Lisin potenciál, ale dá jí nečekanou nabídku. Tato nabídka obsahuje nejen peníze, ale také jednu podmínku: Anne by chtěla strávit jednu noc úplně sama s Lisiným manželem Seanem (Blake Jenner).

Speciální paragraf v této smlouvě zakazuje Seanovi mluvit o noci s Anne. Pokud by to ignoroval, společnost by se stala majetkem Anny.

Tento seriál zkoumá efekty toho, co se stane, když slušní lidé začnou dělat morálně nepřijatelné věci. Původním plánem bylo, že každá sezóna bude řešit jiný příběh o morálce, a jak daleko by lidé zašli. Seriál byl ale po jedné sezóně zastaven. Ta se ale přesto povedla, a především poslední 4 epizody jsou vysoce kvalitní.

Zdroj: