Kteří herci z Ulice se objevili v Ordinaci a obráceně?

Kteří herci z Ulice se objevili v Ordinaci a obráceně?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sledujete Ulici i Ordinaci v růžové zahradě? Pokud nepatříte mezi úplně nejpozornější diváky, mohou vám některé dějové linky těchto seriálů splývat. Řada herců z Ulice totiž přešla do Ordinace a obráceně. Jak se s tím popasovali?

Linda Rybová si mezi Ordinací a Ulicí dala velkou přestávku

Linda Rybová, která aktuálně září v Ulici jako alkoholem pokoušená Blanka, už má s nekonečnými seriály nějaké zkušenosti. V roce 2005 byla u začátku Ordinace v růžové zahradě, ve které hrála zdravotní sestřičku Kamilu Váchovou. Ta v Ordinaci prožívala osobní tragédii, když ji podvedl její seriálový i reálný manžel David Prachař. V Ordinaci však neměla příliš dlouhé působení. Spíše jí patřily první dějové linky tohoto nekonečného seriálu. Pak se z Ordinace vytratila. Když o více než patnáct let později nastoupila do Ulice, byla pro diváky svěží tváří.

Martina Randová naskočila z Ordinace přímo do Ulice

Hlavu divákům mohla zamotat Martina Randová, kterou diváci v Ordinaci v růžové zahradě znali jako Heluš. Zatímco její dějová linka v Ordinaci byla velmi komická, v Ulici hraje seriózní podnikatelku a majitelku hospody Kateřinu Dubovskou. Ta měla jednu dobu blízko k Evženovi a aktuálně ji můžete vídat v blízkosti Lumíra Nykla. Právě pro něho by mohla být vhodnou partií.

Martina Randová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Stálice Ulice Patricie Pagáčová je v nováčkem v Ordinaci

Dalším seriálovým přeběhlíkem je Patricie Pagáčová. Ta, ačkoliv tvrdila, že nechce být součástí nekonečných seriálů, objevila se v Ordinaci v růžové zahradě jako vrchní sestra Eva Kalinová. Tak uvidíme, jestli si v Ordinaci vybuduje podobnou fanouškovskou základnu, jakou měla v Ulici.

Štěpán Benoni jde ze seriálu do seriálu

O nabídky práce nemá nouzi Štěpán Benoni. Jednu dobu hrál v Ulici po boku herečky Patricie Pagáčové. Srdce divaček získal jako záchranář Marek v Ordinaci v růžové zahradě. Nejinak je tomu ani v novém seriálu ZOO na Primě, kde zase hraje Marka. Znovu sympaťáka, tentokrát toužícím po rodině.

Ve výčtu seriálových přeběhlíků nesmí chybět ani Michaela Badinková, která v Ulici hrála učitelku Lenku Drápalovou. V Ordinaci se vžila do role doktorky Aleny Rytířové.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.super.cz