Co vás čeká dnes večer v Ulici? Gábina se ostře pohádá s rodiči

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Gábina se ostře pohádá s rodiči
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Gábina se vrátí z nemocnice, ale místo odpočinku ji čekají hádky s rodiči, jimž se nelíbí, že nechala Šimona samotného a že se nadále schází s Jirkou Hermanem. Ingrid si chce vytvořit profil na seznamce, což Lumíra pěkně rozhodí. Iva se naštve na Michala, když zjistí, že dostává samé špatné známky.

Gábina vs. Mastný – drsná hádka plná výčitek

Po včerejším zákroku začala Gábina krvácet a musela zpátky do nemocnice. Šimon zůstal sám doma. Šel si koupit brambůrky, ale zapomněl si klíče, a tak ho na začátku čtvrtečního dílu nacházíme na chodbě před bytem, kam ho ještě v noci přijde zachránit Jirka Herman.

Ten mu šikovným trikem otevře a ráno si ho přijde zkontrolovat, zároveň mu přinese pečivo k snídani. Do toho se vrátí z dovolené Radek Mastný a Milena Pumrová, kteří Jirku příšerně seřvou za to, že si znovu dovolil vkročit do jejich bytu.

Šíma by rád věděl, proč majora tolik nesnášejí, a tak mu to dědeček vstřícně prozradí – samozřejmě prostřednictvím svých oblíbených nesmyslů a polopravd. Výsledkem bude to, že Šimon začne Jirku nesnášet.

Jirka Herman - Jan Holík, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Uvěří dědovým slovům a nic jiného nepřijme ani od Gábiny, která se po návratu z nemocnice pokusí Jirku hájit. S mámou i tátou se Gábina ošklivě pohádá kvůli tomu, že Šímovi pletou hlavu. Vyčtou si křivdy z minulosti a nerozejdou se v dobrém.

Ingrid míří na seznamku, Lumír se mračí

Lumír chce vzít drozdí oddíl na výstavu středověkých zbraní a požádá Kateřinu, aby ho doprovodila, jenže té se to časově nehodí.

Promluví si také o Ingrid, která včera v hospodě probírala s Jitkou seznamovací aplikace.

Kateřina dospěje k názoru, že to bylo kvůli Jitce. Myslí si totiž, že Ingrid chodí s Lumírem. Ingrid jí vysvětlí, že to tak vůbec není, čímž Kateřinu nemálo překvapí. Ohromí ostatně i samotného Lumíra, když mu oznámí, že si musí pořídit reprezentativní fotku pro svůj profil na seznamce.

Z toho, že by měla začít používat takovou aplikaci, nebude Lumír nadšený. Ale proč?

Michal se místo učení fláká, co na to jeho máma?

Ocitneme se také u Klímových, kde Anežka řekne mámě, že by chtěla jít s Čendou do Coolny, což se Ivě příliš nezamlouvá. Hlavně by ráda věděla, kdy už Čeněk vrátí Anežce její tričko. Pozornost pak přesune na Michala, jenž hraje počítačové hry a o nic jiného se nezajímá.

Iva s Vítkem probere nápad, že by mohl začít dělat nějaký sport, třeba parkour. Pomocí telefonu zjistí, že synáček dostal pětku a kromě toho má na kontě trojky a čtyřky. Nařídí mu, aby se šel okamžitě učit. Když ho potom vyzkouší z angličtiny, ukáže se, že to moc nejde ani jednomu z nich.

 

Zdroj:

  • autorský text