Nevěra v přímém přenosu? Vdaná Karla z Ulice na to má očividně odvahu i žaludek. Zato Evženovi s Blankou odvaha chybí

Nevěra v přímém přenosu? Vdaná Karla z Ulice na to má očividně odvahu i žaludek. Zato Evženovi s Blankou odvaha chybí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Karla by se měla velmi rychle zamyslet nad tím, co by její chování, které předvede ve 4229. dílu mohlo způsobit celé její rodině. Zakázané ovoce sice chutná nejvíce a přitažlivost je silný magnet, ale stojí chvíle potěšení za zničení hezkého rodinného zázemí?

Lumír si dal rande s cizí ženou. Nadšením však neoplýval, raději by s Ingrid zůstal doma a vykládal si s ní u skleničky vína o čemkoliv. Jenže Ingrid randí, a tak Lumír nechce zůstat pozadu. A tak před ní předstírá, že jeho rande bylo skvostné. Jenže Jaruška, ona Lumírova údajně osudová žena, která měla být obětí jeho plánu na předstírání úžasného randění, pošle Lumíra i s celým jeho plánem k vodě, aniž by tušila, jak to ve skutečnosti je. Co si teď Lumír počne, aby se neznemožnil před Ingrid?

Štěpánek své city ke Karle dává bez skrupulí na odiv a Karla se nechává strhnout. Přímo v Coolně, kde právě slouží její bratr, se od Jakuba nechává hladit po ruce a málem s ním odejde k němu domů. Naštěstí se Karla včas zarazí, když se podívá na Bruna a než do dveří vtrhne Kryštof. 

Vanda navštíví Blanku, aby jí předala bumerang a ta Vandu ochotně pozve dál a nabídne jí pití. Vanda se však do Blanky uraženě pustí a s dětinskou ironií v obličeji i hlasu jí pogratuluje, že vyhrála Evžena. Blanka na ni zírá a nevěří svým uším, co všechno je Vanda schopná vypouštět z úst. Mnohem více než Vanda a její řeči však Blanku vykolejí telefonát o Adamově autonehodě. Adam je sice fyzicky v pořádku, ale psychicky úplně na dně. Blanka se tak dozví o braní léků, které mu předepsal Luděk. 

Karla před Štěpánkem sice uteče z Coolny, ale když večer Kryštof zabouchne dveře jejich bytu, nemůže si pomoct a chce zavolat Jakubovi, aby se s ním sešla. Jakub ji však předběhne a zavolá sám. Karlu tak paradoxně udrží doma, ale zdá se, že jen do dalšího nejbližšího večera. 

 

Zdroj:

  • autorský text