Výměna manželek: Horší než hlučná manželka, je chlap, co tu pusu nezavře

Výměna manželek: Horší než hlučná manželka, je chlap, co tu pusu nezavře
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Čáslavi se budou dít tentokrát věci! Žít s věčně optimisticky naladěným manželem, co nezavře celý den pusu, není žádná idylka a Michaela, která si deset dnů protrpěla ve společnosti Zdeňka, se ráda vracela do své klidné rodiny, kde má kromě manžela i pět dětí.

Akční Denisa zamíří z Čáslavi do Ostravy k rodině, kde pohodlí a mobilní telefon je nade vše. Na druhou stranu pojede temperamentní Michaela do domácnosti, kde je vše přizpůsobeno tatínkovu vrcholovému sportu. Diváci nejnovější díl úspěšné reality show Výměna manželek, kde si dvě ženy na dobu deseti dnů vymění domácnost, uvidí na TV Nova již ve středu 22. května ve 20.20.

První rodina žije v Čáslavi ve vlastním rodinném domě. Denise je 34 let a pracuje jako pracovník v sociálních službách s rodinami a dětmi. Zdeňkovi je také 34 let a pracuje jako destilatér v lihovaru. Spolu mají patnáctiletého Zdeňka, který hraje volejbal, a desetiletého Dominika, který se věnuje fotbalu. Rodina je velmi akční a žije sportem. Tatínek je profesionální strongman – tahá kamiony. Do pořadu rodinu přihlásila maminka, které vadí, že všichni tři chlapi doma jsou nepořádní. Chod domácnosti se přizpůsobuje Zdeňkově sportovní kariéře.

Kluci sice tvrdí, že doma velí máma, ale podle chování Zdeňka před kamerou to vypadá, že musí mít i přehled o tom, kolik jeho náhradní manželka vypije kávy a kolikrát si zajde za den zakouřit. To má zdokumentováno díky kamerám, které má kolem domu. Michaela se tak cítila stále pod kontrolou. Příliš hlučný Zdeněk už jí lezl na nervy od druhého dne, a to ještě netušila, že ji čeká drsný pobyt v posilovně.  

Zdeněk
Zdeněk | Zdroj: TV Nova

Druhá rodina žije v pronajatém bytě 5+1 v Ostravě. Michaele je 37 let a je na mateřské dovolené. Tomášovi je 31 let a pracuje jako strojník-bagrista. V domácnosti s nimi žije jejich společný syn Lionel (11 měsíců) a děti z předchozích Michaeliných vztahů: dvacetiletý syn Daniel se sedmnáctiletou přítelkyní Sabinou, Ivana (14), Michaela (12) a Marcus (6). S myšlenkou přihlásit se do Výměny manželek přišel Tomáš kvůli dětem. Chtěl by jim nastavit nějaký režim.

Denisa v Ostravě

Denisa se přizná, že v Ostravě nikdy nebyla, a dokonce tam ani nikdy nechtěla zavítat. U vchodu do nového domova ji zaujme ostnatý drát. Dům se jí ale líbí, jen při pohledu na popelník znejistí. Nemá ráda, když se doma kouří. Z dopisu zjistí, že po dobu natáčení bude Tomáš s ní doma, z čehož Denisa nemá radost. Seznámení proběhne v pořádku, všichni jsou si sympatičtí. Hned první ráno Denisa zjistí, že děti jsou stále na telefonu. Proto se snaží s šestiletým Marcusem hrát stolní hry a najít mu jinou zábavu. Člověče, nezlob se se stane jeho oblíbenou hrou. Do domácích prací se zapojí i obě dcery, což Tomáš okomentuje, že kdyby doma měly mámu, tak to samy od sebe nikdy neudělají. Denisa uvaří, ale prozatímnímu manželovi její první jídlo moc nechutná. Denisa také bojuje s buzením dětí, aby stihly školu.

Denisa
Denisa | Zdroj: TV Nova

Michaela v Čáslavi

Ani Michaela nebyla nikdy v Čáslavi. Prozatímní dům se jí moc líbí, rodina má podle ní vkus. Nejvíc se jí líbí koupelna. Nová rodina je jí zprvu sympatická. Druhý den ráno si Michaela připadá jako na dovolené. Vadí jí ale vtípky prozatímního manžela, které jí přijdou přes čáru. Zdeněk ji vezme do posilovny, kde jí ukáže, jak se připravuje na sportovní výkony. Snaží se Michaelu zapojit i do tréninku, ale moc jí to nejde. Náhradní manželka se v nové domácnosti přestane cítit dobře, když získá dojem, že se musí ptát, z čeho smí vařit nebo že se počítají cigarety, které vykouří. Také ji velmi vyčerpává příliš upovídaný náhradní partner. Ten pojídá různé „vitaminy“ po hrstech a je celý den až přehnaně vitální.

Zdroje článku: