Aneta Krejčíková se nahoty nebojí. Své vnady odhalila už v sedmnácti letech v Ulici

Aneta Krejčíková se nahoty nebojí. Své vnady odhalila už v sedmnácti letech v Ulici
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Atraktivní herečka Aneta Krejčíková předvedla v minisérii Volha žhavou scénu, během níž odhalila ňadra. Vnady přitom vystavila na odiv už v sedmnácti letech, a to ve známé scéně ze seriálu Ulice. V Poupatech zase divákům dopřála žhavý striptýz. Před natáčením nahých scén si dává panáka na kuráž.

„Jsem exhibicionistka, ale není to vždy jednoduché.“

V minisérii Volha si Aneta Krejčíková zahrála svéráznou asistentku ředitele Květu, a tak se na place potkávala zejména s hlavním hrdinou Standou Pekárkem, jehož ztvárnil Kryštof Hádek. Právě s ním předvedla už ve druhém díle milostnou scénu, během níž sundala podprsenku a beze studu vystavila divákům svá bujná ňadra.

Před kamerou se vlastně nikdy nezdráhala ukázat ze sebe víc. Žhavý striptýz ostatně předvedla již v dramatu Poupata (2011). Své poprsí, štíhlý pas či oblý zadeček čas od času vystavuje i na sociálních sítích. Svlékat se na place přede všemi je však něco jiného a nebývá jí to vždycky příjemné. „Před nahýma scénama si musím dát panáka! Přitom jsem zapsaná jako herečka, které nevadí se svléknout. Jsem exhibicionistka, ale není to vždy úplně jednoduché,“ svěřila se deníku Blesk.

Aneta Krejčíková odhalila vnady i v Ulici

Diváci ji znají především jako Gábinu Pumrovou z Ulice. Součástí tohoto seriálu je herečka (s jistými pauzami) už od jeho začátků, tedy od roku 2005. Gábina bývala původně považována za třídní sexbombu, která si zahrávala se spolužáky a ráda na sebe strhávala pozornost. Aneta Krejčíková ukázala vnady dokonce i tady, a to už ve svých sedmnácti letech. Během osmnácti let, co se Ulice vysílá, však její postava prošla výraznou proměnou – podobně jako řada jiných hrdinů seriálu. Dnes je z ní zodpovědná máma a kreativní majitelka módního salonu. Po takové době už herečka vlastně ani nepřemýšlí o tom, jestli se s postavou ztotožnila nebo co na ní má nejraději, řekla v rozhovoru pro eXtra.cz. Gábina už je s ní tak dlouho, že se stala její součástí.

Aneta Krejčíková na premiéře prvního dílu Volhy
Aneta Krejčíková na premiéře prvního dílu Volhy. | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Ve formě se hodlá udržet střídmou stravou a cvičením

Jak si dvaatřicetiletá herečka udržuje atraktivní postavu i po dvou porodech? Momentálně prý tak, že nestíhá jíst. Chce ale být ve formě a už se těší, až si v nabitém programu najde čas na pravidelné cvičení. Skloubit kariérní a rodinný život samozřejmě není vždycky snadné. Anetě Krejčíkové s péčí o dvě děti naštěstí pomáhá právě její rodina. „Nějak se nám to daří díky všem babičkám, co kolem sebe máme, a dědečkům.“

Kromě výše zmíněného si Aneta Krejčíková zahrála např. také v pohádce Dešťová víla (2010), komedii Láska je láska (2012), historickém dramatu Zločin v Polné (2016) nebo v komediích Špindl (2017), Vyšehrad: Seryjál (2021) a Ženy a život (2022). Nejnověji se objeví v mysteriózním dramatu Tajemství a smysl života (2023). Výraznější seriálové role se jí pak dostalo také v úspěšném Raplovi (2016–2019).