Love Island: Co jiného umí gazela Tina krom pózování před objektivy?

Love Island: Co jiného umí gazela Tina krom pózování před objektivy?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bývá zvykem, že v reality show Love Island najdeme i zástupce některých exotičtějších typů ras, a ve druhé řadě pořadu tomu je také tak. Roli divé amazonky zde zastává Tina. Jak vypadá její dosavadní působení v show a co o ní víme mimo vilu?

Třiadvacetiletá realitní makléřka a modelka Tina tvořila spolu s dalšími devíti soutěžícími základní skupinu účastníků druhé řady populární reality show Love Island, jejíž cílem je nalezení harmonického a romantického vztahu, ideálně na celý život. Tina pochází původně ze Senegalu, nyní již ale poměrně dlouho žije v Praze, kde také pracuje. 

Tina jde do show s poměrně otevřenou hlavou a nevyhraněnými názory, vše chce ponechat na konkrétní situaci a nic dopředu neplánovat. Sama o sobě říká, že je velmi emotivní a spontánní. Fanoušci první série československého Love Islandu jistě v Tině vidí jistou vizuální podobu s Aishou, kterou dívka sama přiznává.

Současně dodává, že si jsou obě podobné také povahou, kterou navíc částečně sdílí s další účastnicí první řady, Mishalou. Zmiňuje zejména uvolněnost a hudbu, které měly všechny dívky společné. Z negativních stránek pak Tina vyjmenovává svoji přecitlivělost, která může být jejímu okolí poměrně dost nepříjemná. 

A co muži? Jak podle Tiny vypadá ideální chlap? Jelikož se soutěžící po příchodu do vily vůbec neznají, a vybírají tak prakticky pouze na základě vzhledu, její volba by padla na vysokého, tmavovlasého vousáče. V minulosti si sympatická dívka prošla jedním vážným vztahem, kterému se však staly osudným rozdílné myšlenky a názory. Tina následně zkoušela hledat lásku přes různé internetové seznamky, případně i přes sociální sítě, nakonec však padla volba právě na Love Island. 

Tina patří mezi soutěžící, kteří se neostýchají to ve vile roztočit, aby zábava nestála. V jedné z minulých epizod tak například oslnila porotu složenou z chlapecké části osazenstva svým stylovým rapem. Tím stoupla v srdci zejména jejího aktuálního přítele Jacoba, na kterého svým vystoupením zapůsobila. 

Další vtipný moment v Love Islandu, který si Tina připsala na svůj účet, byla reakce na novou bombshell Sáru, která do vily přišla během jedné ze snídaní. Zatímco se seznamovala s chlapci ve venkovní kuchyni, vyšla Tina ven z vily směrem ke skupince. Vůbec si přitom nevšimla, že je mezi nimi nová dívka, protože si ji téměř okamžitě spletla s jinou účastnicí, a sice Denisou. 

Tina se snaží vycházet také s ostatními dívkami v reality show. Snaží se jim tak radit ohledně přístupu k mužům či jim být oporou v těžkých situacích. Navenek působí velmi přátelským dojmem, díky čemuž je oblíbená také u diváků.

Do vily Tina nastupuje s myšlenkou tvářit se a vystupovat přirozeně, bez zbytečných intrik a s otevřenými kartami. Vyplatí se jí tato strategie, a podaří se jí tak ve vile zamilovaných najít osudovou lásku?