Survivor Česko & Slovensko: Konečně přichází pravá hra, největší podraz je příslibem dalších dnů plných pomsty

Survivor Česko & Slovensko: Konečně přichází pravá hra, největší podraz je příslibem dalších dnů plných pomsty
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ondřej Novotný sice poslední dny až do úmoru hájil ty přihlouplé vázy, ale hra se nakonec vybarvila do strhující podívané hlavně kvůli překvapivému tahu hráčů. Umí to, když se snaží. Tak snad to nebyl jediný výkřik do tmy a poslední epizody divákům vynahradí první zoufalou polovinu show.

Všichni si pochvalují odchod Yenifer, ale to ještě netuší, že pohoda a klid jim moc dlouho nevydrží. Úsměv na tváři vyvolává Bandurko, který se vychvaluje, jak je skvělý taktik. Jana a Nikola stále zahání hořkou pachuť z toho, jak naletěly Mikýřovi a Pirátovi. Mají v plánu další hru řešit s Bandurkem a s Martinem. Nakonec bohužel podcení vypočítavost Radka a o své plány se podělí i s ním.

Ten okamžitě využije příležitosti a běží to sdělit druhé straně. Není to nezištné, čeká, že se tak stane součástí poslední trojice, která zůstane ve hře.

Mikýř netuší, že se kolem jeho bílého hrdla stahují hned dvě smyčky. Stal se až druhou manželkou v harému Piráta a aniž by si všiml, jeho místo převzal Márty. Zatímco Mikýř filozofuje, Pirát hraje.

Blížíme se nezastavitelně do momentu, kdy budeme muset někoho zradit,

pronese Mikýř, aniž by tušil, že dva lidé, kterým věří (Pirát a Radek), to s ním nemusí myslet až tak dobře.

Souboj o individuální imunitu a odměna

Konečně jsou pryč ty nudné parkury. Tentokrát je to o balancování na lanech, která Novotný postupně odsekává. A konečně se zadařilo jeho oblíbenci Pirátovi. Imunita se hodí a ani zážitková večeře na pláží není k zahození. Zase je to jen pánská jízda. Pirát si vzal na rande Mártyho a Tomáše. Už tato skutečnost měla Mikýře varovat. Všichni tvrdí, jak je chytrý.

Holky se zase cítí dotčené, že dohoda, jak se budou na odměnách všichni ze starého kmene střídat, se někam vytratila. Bandurko a Carev jim jdou na ruku. Oba vědí, že u Mikýře by byli na samém chvostu aliance. Radek se tváří, že to vidí stejně. Má však smůlu, protože Martin o jeho podlézání Pirátovi holkám řekne.

To však nemění nic na tom, že se nakonec holky i Pirát s Mártym nezávisle na sobě rozhodnou dát na kmenové radě hlas Mikýřovi. Ten počítal s hlasy od holek, ale to, že ho napsalo více lidí než napsalo Yenifer, ho zaskočilo.

Mikýř měl štěstí při výběru vázy. Do duelu si vybral Janu, protože ji viděl jako strůjkyni jeho nominace na vyřazení. Až později mu došlo, že by se měl spíše zamyslet nad chováním Piráta a Mártyho, kteří byli jeho největší spojenci. Mártyho dokonce povýšil nad holky, když šlo o postavení v jeho alianci.

Ještě před samotným duelem došlo asi k úplně nejlepšímu momentu v letošním ročníku Survivoru. Mikýř konečně pochopil, že i Pirát mu dal hlas.

Duel byl sice smutný, ale do dalších dnů by mohl přinést pěknou dávku msty. Jana doplatila na špatný zrak a stala se třetí členkou poroty. Mikýř si může s Pirátem zradu vypořádat jako chlap s chlapem.

Zdroje článku: