Mirek a Prokop: Vyhraje přátelství či láska?

Mirek a Prokop: Vyhraje přátelství či láska?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Magda se poslední dny nejvíce obklopuje dvěma muži – Prokopem a Mirkem. Zatímco Mirek je její partner, stále více času tráví s Prokopem. Zůstane vztah s Prokopem stále na přátelské úrovni, nebo Magda zjistí, že je silnější než s Mirkem?

Už nějakou dobu nás v Ulici baví mladá sympatická učitelka Magda, která se každou chvíli potýká s nějakými komplikacemi a zvraty. Už od počátku příchodu do Ulice krásnou Magdu doprovází několik milostných dobrodružství.

Osudem jí byl bezpochyby příchod do školy, kde získala věrného kamaráda Otíka a po čase také sympaťáka Prokopa. Od počátku je nám však zřejmé, že mezi nimi nezačalo tak úplně běžné přátelství. Sympatie mezi touto mladou dvojicí proběhly zcela okatě a o fyzické přitažlivosti ani nemluvě...   

Patří k sobě Magda s Prokopem?

Téměř každý divák od počátku fandí vztahu Magdy s Prokopem. Od jejich seznámení se oba k sobě celkem mají, ale jejich tvrdohlavé a umanuté povahy jim jejich bližší vztah značně komplikují.

Když už to vypadalo, že je mezi nimi jasno a zůstanou přáteli, celé se to zase zvrtlo a skončili spolu v posteli.

To se celé ještě zkomplikovalo, protože nevěděli, co to s jejich přátelským vztahem udělá. Ještě zajímavější to začalo být, když na to přišla Landová, která měla na Prokopa zálusk a od té doby to dává Magdě pořádně sežrat.  

Prokop versus Mirek

Už to vypadalo, že by se tito dva dali dohromady, ale oba se shodli na tom, že přesto vše zůstanou přáteli. Diváci přesto doufají, že si k sobě najdou opět cestu, protože k sobě prostě pasují. U obou však nastal další zvrat – Magda se díky Prokopovi seznámila s Mirkem a Prokop si po čase našel také přítelkyni.

Mirek, Zdroj: TV Nova

Magda je nyní skutečně šťastná, ačkoli občasné neshody s Mirkovou ráznou povahou stále nastávají. Magda s Prokopem mají k sobě stále blízko, a to už proto, že se musí každý den vídat ve škole a řešit jeden problém za druhým.

Ačkoli je Mirek sympaťák a má Magdu rád, někteří diváci stále doufají, že se dá do kupy s Prokopem. Poté, co se Prokop rozešel s Nikčou, mají tito dva o trochu větší šanci. Bude ale její vztah s Mirkem natolik pevný, že ho nic nezlomí? To se vše časem ukáže...   

 

Zdroj:

  • autorský text