Přitáhne to Magdu k Prokopovi zpět?

Přitáhne to Magdu k Prokopovi zpět?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Magda Procházková a Prokop Junek omladili učitelský sbor gymnázia v seriálové Ulici. Jeden čas spolu něco měli, teď ale Magda chodí s Mirkem. Není však vyloučeno, že to Magdu k Prokopovi znovu nepřitáhne, co myslíte?

Magdu a Prokopa spojuje spousta věcí, přesto netvoří pár

Magdu Procházkovou, kterou v Ulici hraje Veronika Čermák Macková a Prokopa Junka, v podání Ondřeje Studénky to k sobě táhne už od začátku, co se ti dva potkali. Není divu, jsou mladí, atraktivní, sedí spolu v jednom kabinetu a spojuje je vášeň pro lezení. Není divu, že ti dva se i přes drobné neshody dají spolu dohromady. Respektive netvoří trvalý pár, nýbrž spolu prožijí pár vášnivých chvilek.

I když to Magdu a Prokopa k sobě táhne, jsou věci, které jim spolu nedovolují být. Magda například nechce chodit se svým kolegou a na Prokopovi jí vadí jeho lehkomyslnost a flirtování s jinými ženami. Po tom, co u nich proběhnou vášnivé hádky i milování, raději jdou od sebe. Přitom jsou povahově velmi podobní a sdílejí spolu i Mirka, se kterým Magda v Ulici aktuálně chodí. Mirka a Magdu dá k sobě neúčelně dohromady Prokop, který Magdu bere na výlet do skal, kde ho doprovází kamarád Mirek. Tam se do sebe Mirek a Magda zakoukají a Prokop to musí skousnout.

Magda a Prokop zůstávají kamarády

Kromě Mirka, který se k Magdě dokonce i přestěhoval, a tak bydlí ve stejném domě jako Prokop, spojuje Magdu s Prokopem také aférka s ředitelkou školy Landovou. Ta se do Prokopa zakoukala, ten však její city neopětoval, za což se Landová následně Magdě i Prokopovi chvíli mstila. Čas však tyto neshody srovnal a Magda s Prokopem zůstávají kamarády. Sem tam zajdou na večeři ve čtyřech, tedy Magda s Mirkem a Prokop s Nikčou. Divák však může postřehnout, že je mezi nimi stále velké sexuální napětí. Ne jeden sledující by si přál, aby Mirek poslal Magdu k vodě a ta se vrátila k Prokopovi. Na Prokopovi je totiž vidět velké zklamání z náhlé změny chování i oblékání u Magdy, kterou u ní způsobil právě Mirek.

Veronika Čermáková Macková, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Magda by se s Prokopem cítila pohodlněji

Ačkoliv se Magda pokaždé snaží jedna svým srdcem a snaží se nejít proti svému přesvědčení, u Mirka často naráží. Problémem je i styl jejího oblékání, který se Mirkovi příliš nezamlouvá, a tak ji postupem času začne oblékat podle sebe. To mu Magda zpočátku vymlouvá, nakonec však rezignuje a přesvědčí samu sebe, že jí změna prospěla, a že je to tak vlastně v pořádku.

Jenže v souvislosti s Mirkem na Magdu čekají další výzvy. Třeba společné bydlení a seznámení s jeho rodiči. Dá se tak říct, že s Prokopem by se ve vztahu cítila určitě méně křečovitě, protože Prokop je pohodář a na pilu by tak netlačil. Navíc s Prokopem mají podobnou povahu i příjmy, a tak by se ti dva shodli daleko více. Ačkoliv, kdo ví?

Třeba je Mirek pro Magdu tím pravým a na Prokopa čeká úplně jiná dějová linie. Nebo se Magda přece jen k Prokopovi vrátí? To ukáže až čas.

 

Zdroje: