Diskuze
Přitáhne to Magdu k Prokopovi zpět?
Přitáhne to Magdu k Prokopovi zpět?
Možná jste zmeškali
Jedna rodina: Na klinice všechny čekal šok: Ředitel vyhodil oblíbeného doktora, personál se bouří
Ředitel Hladký se rozhodl pro rázný krok, který všechny zaskočil. Mrak, který to schytal za Medarda, si nestěžuje. Vlastně se mu celá situace líbí....
V úterní Ulici: Žádný vyhazov se nakonec nekoná, ale někdo přece jen odejde
Na Komoře zubních lékařů bude zase jednou veselo, když se rozčilený Igor vrátí ze schůzky s ministrem. Místo aby začaly padat hlavy, čeká Blanku...
Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...
Jak dnes žije oblíbený herec, který byl odsouzen na 5 let nepodmíněně za nedovolené opuštění republiky
Herec Pavel Kříž, kterého miliony diváků znají jako Štěpána Šafránka z filmů o básnících, oslavil v dubnu své 64. narozeniny. Za svou kariéru...
Podívejte se na krásnou Milenu Steinmasslovou. V mládí jí to slušelo jako blondýně, ale i jako brunetce
Sympatickou herečku jsme si zamilovali hlavně díky seriálu Ranč U Zelené sedmy, kde hrála odhodlanou mámu od rodiny, která se rozhodla opustit...
Ze zákulisí Ulice: V maskérně udělali z Martiny Randové bílou paní kvůli dramatické scéně
Martina Randová, z nekonečného seriálu Ulice známá jako Kateřina Dubovská, popsala pocity své postavy a důvody toho, že odkládala operaci žlučníku...
V pondělní Ulici: Bouřlivý odchod studentů a pedagogů – Soňa vrací úder rychle a nelítostně
Příští týden začne v Ulici pěkně zostra. Hned v pondělí se studenti domluví a uspořádají hromadný odchod ze školy, na protest proti tomu, že...
Hermínka z komedie Drahé tety a já oslavila před časem osmdesátku a stále nezpomaluje – září v divadle i ve filmech
Jen málo českých hereček se může pyšnit tak dlouhou a zářivou kariérou jako Iva Janžurová. Divákům rozdává radost už přes šedesát let a do...
Ulice dnes ukáže, že dobré úmysly někdy nestačí
Anežka se uvolila uvolnit celé tři týdny ze svého jinak nabitého diáře. Pak se ale dozvídá, že Matěj kývnul na Rumunsko a trampolíny. Bára má...
Jaro 2025 v Ulici přivítá záporáky z minulosti i nové hvězdné tváře
Máme už polovinu dubna, ale jaro se s námi rozhodně neloučí a bude ještě bohaté na návraty postav z minulosti i na příchody nových hrdinů. Třebaže...
Diskutujte
- Jaromír Hanzlík vlastní nemovitosti za mnoho desítek miliónů korun. Nastěhoval se do nejklidnější a nejkrásnější z nich
- Šaty od ní nosily filmové hvězdy. Komunisté jí ale vzali životní sen a uvrhli do neštěstí
- Dnes v Ulici: Adrianiny lechtivé snímky se šíří dál a profesně ji ohrožují a Petr má podezření, že mu kamarád nabaluje holku
- Pamatujete si je všechny? Kvíz o filmech, které nás doprovázejí celým životem. Přesto 10/10 nedá téměř nikdo
- Zítra v Ulici: Ve středu bude mít Petr vážný problém a Helena odhalí nechutné praktiky
- Drbárna ze Strání: Štěpánka usiluje o rozchod, za Deníka se stydí. Stehlík se nečekaně stává celebritou
- Ulice: Vandě teď držíme palce a z jejích problémů viníme hlavně Jolanu
- Tato herečka v Ulici končí. Od dubna se prý stane japonskou ženou v domácnosti
- FOTOKVÍZ: Nejmilovanější herci Česka. Dokážete k nim ale přiřadit správný film? Otestujte se
- Zítra se miliony Čechů seběhnou k televizi. Ve 20:00 vysílá Prima Max nejlepší českou komedii všech dob
Nejnovější diskutované
- V neděli vás okouzlí moderní western s velmi charismatickými hrdiny, nenechte si to ujít
- Slavný seriál MASH mohl skončit hned po 1. řadě a diváci by přišli o legendu
- Striptérka z Farmy přesvědčivě ovládla první duel a poslala domů kováře
- Kvíz: Vítejte na Farmě - prověřte své znalosti o kultovní reality show
- Drsný film na sobotní večer je elegantním sólem Nicolase Cagem
- Do kin vstupuje queer horor, z něhož vás bude mrazit. Sbírá samou chválu
- Celebritami se narodily nebo se dobře vdaly. Která z žen v britské královské rodině si získala v módě nadčasovou přitažlivost?
- Jejím partnerem byl Jan Potměšil i syn Miloše Formana. Víte, o kom je řeč?
- Ulice: Fanoušci oplakávají ústřední postavu, odpůrci nešetří urážkami
- Zítra odpoledne v TV: Československá odpověď na špionážní thrillery Západu