Ája Holoubková z Ulice intrikuje kudy chodí, také ona se však může změnit!

Ája Holoubková z Ulice intrikuje kudy chodí, také ona se však může změnit!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Alena Holoubková, které v Ulici nikdo neřekne jinak než Ája, do seriálu přichází, aby rozvířila jeho vody. Pokud si diváci před jejím příchodem už říkali, že se v Ulici dlouho nestalo žádné větší drama, mají se na co těšit. Úkolem postavy Áji je totiž hlavně intrikovat.

Ája Holoubková z Ulice si vytvořila pověst největší mrchy

Seriál Ulice si už pamatuje kdejakou zápornou postavu, Ája Holoubková mezi nimi však vede na plné čáře. V Ulici se objevuje jako krásná zrzka a na první pohled by do ní nikdo neřekl, že taková něžná žena může škodit. Opak je však pravdou. Ája, kterou hraje Barbora Mudrová, jde po moci, penězích a postavení. Zaplétá se s různými muži, například s Robertem Bláhou (toho hraje Vuk Čelebić) nebo s Radkem Mastným, o kterých tuší, že jí pomohou k zářné kariéře. V Ulici Ája pracuje jako tajemnice na radnici.

Kvůli svým ambiciózním cílům Ája neváhá intrikovat a manipulovat všemi, kdo jí stojí v cestě. V seriálu Ulice se zaplétá také s Matějem Jordánem. Vztah příliš neklape, protože v něm Ája hraje různé hry. Matěj se pak zamiluje do Kataríny a s Ájou se rozchází. Aby si Matěje udržela, neváhá předstírat těhotenství. Její falešnou hru však Matěj (v podání Jakuba Štáfka) prokoukne a od Áji se naprosto distancuje. Ta je z toho chvíli zoufalá. Na smutnění však nemá příliš času, protože jí scénáristé předepisují napadení Mastného, který Áju delší dobu vydírá.

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Ája zaútočí na Mastného a přivodí mu vážná zranění. Naštěstí Mastný neumře, dlouhodobě se však z útoku vzpamatovává v nemocnici. Po dlouhém vyšetřování se Ája k činu přiznává a hrozí jí vězení. Aby mu předešla, rychle a okatě se dává dohromady s Mariem Doubkem (Jiří Kniha) a otěhotní s ním. Dále s Mariem už nepočítá. Tentokrát však do jejího příběhu vstupuje karma a ona zažívá vážné komplikace u porodu, kvůli kterým málem přijde o život. O novorozenou dceru se za celou dobu nepřítomnosti Áji stará Mario.

Dostane Ája v seriálu Ulice druhou šanci?

Stejně jako v životě, také v seriálu Ulice získávají lidé druhou šanci a ta se týká právě Áji Holoubkové. Když se zotaví a vrátí se k dcerce, mezi ní a Mariem to hodně skřípe. Rozcházejí se a o dcerku pečují střídavě. Ája však zjišťuje, že Maria, kterému svým odmítnutím zlomila srdce, opravdu miluje. Rozhodne se tedy o něj bojovat. Jejich příběh končí překvapivě dobře, Ája s Mariem jsou zase spolu. Takový zvrat jako Ája Holoubková v Ulici zažívá jen málokterá postava.

Víte, že seriálová Ája má ve skutečnosti dvojče?

Pokud se vám Barbora Mudrová coby Ája Holoubková v Ulici líbila i přes její intriky, představte si, že má ve skutečnosti identické dvojče Alenu. Z dvojčat je ona ta starší.

 

Zdroje: