Marek „Mařena“ Rokl ze seriálu ZOO pomáhá kámošce sbalit soudce

Marek „Mařena“ Rokl ze seriálu ZOO pomáhá kámošce sbalit soudce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V seriálu Zoo hraje Štěpán Benoni sympaťáka Marka, jenž se v aktuálních dílech snaží pomoci nejlepší kamarádce Viky, aby vyhrála milionovou sázku a získala přízeň soudce Petra. Jak ale vypadá Markův vlastní milostný život a co ho čeká dál?

Majitel baru a skvělý kamarád

Marek Rokl, jemuž jeho nejlepší kamarádka Viky neřekne jinak než Mařena, je spolehlivý sympaťák a jednoznačně kladná postava. Vlastní oblíbený bar, v němž po večerech zpívá tajemná Lady X. Pracuje tam i jeho bratr Vojta a občas vypomáhá přítelkyně Mína, s níž to Marek bohužel nemá tak lehké, jak by si přál. Mína totiž čas od času zatouží po dobrodružství, které hledá u svého staršího a movitějšího milence. Ani Marek – donedávna vzorný a věrný – teď ale nemá nejčistší rejstřík, protože se opil a vyspal s právničkou Markétou.

Mínu má však upřímně rád a děsí se dne, kdy jeho jednorázový úlet vyjde na světlo. Kromě toho, že Marek pomáhá Viky z finančních i jiných průšvihů, se také marně snaží nastolit příměří mezi Vojtou a jejich mámou, Marií Roklovou. Vojta jí nedokáže odpustit, že ho před lety dala do léčebny pro narkomany.

Zažíval tam četná příkoří, o nichž máma ještě donedávna neměla ponětí. Marek to zkrátka nemá v životě jednoduché, ale přesto si udržuje optimismus a smysl pro humor.

Dojemné setkání se „synkem“

V seriálu Zoo účinkuje také malý Honzík. Zatímco tady hraje Matěje, synovce Štěpána Benoniho, v Ordinaci v růžové zahradě 2 hrál ještě jako úplné batole jeho syna Tobiáše. Společné scény si Štěpán Benoni užívá a těší ho, že jej Honzík i po té pauze před kamerou poznal.

Zatímco v Ordinaci byl Honzík miminko a vlastně tedy ani nemluvil, v Zoo už v rámci role mluvit začal a zvládá to podle všeho na jedničku. Těšme se na další jejich společné scény. Seriál Zoo můžete sledovat každé úterý a čtvrtek večer na TV Prima.

Zdroje článku: