Seriál Kravaťáci najdete kompletně na Netflix

Seriál Kravaťáci najdete kompletně na Netflix
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Skvělé herecké obsazení, spojení komediálního a drama žánru ve skvělém a zajímavém prostředí právníků. To vše na vás čeká v celkem devíti sériích seriálu Kravaťáci. Původní název seriálu se nazývá Suits a pochází z USA. První díl diváci spatřili již v roce 2011 a poslední série prozatím vyšla roku 2019.

Myslíte si, že k úspěchu v právnické sféře potřebujete mít úspěšně vystudovanou školu? Mike Ross, kterého bravurně hraje Patrick J. Adams, vás přesvědčí o opaku. Má totiž fotografickou paměť a jeho inteligence je na vysoké úrovni, přesto nikdy právnickou školu nedodělal. Čirou náhodou se dostane do výběrového řízení, kde může pracovat vedle Harveyho Spectora (hraje Gabriel Macht), jednoho z nejlepších právníků New Yorku. Nakonec zvítězí, a tím se rozjede zajímavý koloběh dalších událostí.

Kulisy připomínají New York

Kulisy advokátní kanceláře mají kopírovat typické newyorské kanceláře. Proto se při natáčení designéři pustili do nástěnné malby panoramatu New Yorku, kterou můžete vidět z oken. Všimněte se také zajímavosti, kdy se často hovoří o Louisově sekretářce jménem Norma. Taková postava se ale ani v jediném díle neukáže.

Zpátky do minulosti

V seriálu se vám několikrát stane, že se posunete zpátky do minulosti. V prvních sériích se posun do minulosti ohlašoval roky, o kolik let se divák posouvá. V pozdějších epizodách se však zbarví obraz do tmavě oranžové, a tím divák zjistí, že se vrací v čase do minulosti.

Jednou z nejlepších hereckých postav byla zaručeně Meghan Markle. Ta však musela ze seriálu odstoupit potom, co se vdala za britského prince Harryho. Patrick J. Adams je zase mimo herectví výborný fotograf. Proto se můžete všimnou jeho fotografických obrazů, které jsou vystavené v kanceláři Rachel.

Seriál Kravaťáci najdete na Netflix, a pokud milujete právnické prostředí a drama spojené s dobrým smyslem pro humor, pak se vám zalíbí od prvního dílu.

 

Zdroj: