Filmové a seriálové role Meghan Markle: Takhle vypadala manželka prince Harryho na začátku herecké kariéry

Filmové a seriálové role Meghan Markle: Takhle vypadala manželka prince Harryho na začátku herecké kariéry
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Rodačka s Los Angeles Meghan Markle zaujala především svým exotickým zjevem, zděděným po matce Afroameričance a otci s holandskými a irskými geny. Britského prince Harryho okouzlila natolik, že si ji dokonce vybral za svoji ženu a učinil ji vévodkyní ze Sussexu. V jakých filmových a seriálových rolích tato americká herečka zazářila?

Herečkou menších televizních rolí

Když se Meghan Markle provdala do britské královské rodiny, musela pověsit svou hereckou profesi na hřebík. Do svatby s princem Harrym v roce 2018 se herectví věnovala na plný úvazek, a to od roku 2002, kdy se objevila v jedné epizodě televizního seriálu General Hospital. Ostatně právě televize se stala její doménou, protože jí nabídla hned několik rolí. Viděli jsme jsi v seriálech Kriminálka New York, 90210, Nová generace, Knight Rider – Legenda se vrací, Castle na zabití, Extant.

 

Kravaťáci

Asi nejvýraznější postavu, díky níž si ji diváci nejvíce zapamatovali, poskytl Meghan Markle americký seriál z prostředí úspěšných právníků – Kravaťáci, jenž se vysílá od roku 2011. V něm si zahrála jednu z hlavních rolí, a to atraktivní právní asistentku Rachel. Seriál si získal slušnou popularitu u diváků. Možná právě proto, že splňuje divácké tajné, avšak často nerealizované sny o úspěchu v životě. Televizní dílo dává na piedestal bohaté zazobance s perfektním oblečením, nejmodernějšími modely automobilů, po boku s krásnými ženami. Disponuje dobře napsaným scénářem, díky němuž se fanoušci seriálu u něho nenudí.

V roli vévodkyně

Jako vévodkyně ze Sussexu se Meghan Markle musela vzdát veškerých svých aktivit ve prospěch života v královské rodině. Vzhledem k tomu, že se i s princem Harrym rozhodli tento život opustit, zdá se, že jí nová role skutečné vévodkyně příliš nesedla. A tak i s manželem a malým synem dala vale Velké Británii i královně, vzdala se královských titulů a odstěhovala se zpátky do USA. Její první rolí, kterou zde pak přijala, bylo namluvení dokumentárního snímku Elephant. Společně s princem Harrym plánují tvořit pořady pro Netflix.

 

Vypadá to, že Meghan Markle se narodila pro roli herečky, nikoliv britské vévodkyně.