Dobrých animáků s českým dabingem není nikdy dost: Film 100% Vlk pobaví dětí i dospělé

Dobrých animáků s českým dabingem není nikdy dost: Film 100% Vlk pobaví dětí i dospělé
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na podzim vtrhl do kin veselý animovaný film, který je nyní také dostupný na platformách VOD (internetové videopůjčovny), takže si můžete tento veselý příběh užít s rodinkou i doma.

A na co se těšit?

Mladý vlkodlak, který by se jednou měl stát obávanou příšerou a vůdcem smečky, se promění v roztomilého hebkého pudla. Je jasné, že se mu tak trochu zkomplikuje život a dostane se do celé řady komických situací.

Čtrnáctiletý Freddy vypadá jako obyčejný kluk. Jeho rodina však skrývá velké tajemství. Patří do starého rodu vlkodlaků a těší se na svou první proměnu ve vlkodlaka. Je ještě trochu potrhlý, ale až se stane skutečným vlkodlakem, bude z něj vážený člen smečky a jednou velmi obávané monstrum. Stejně jako jeho otec a jeho děda i praděda. Jako hrdý představitel svého druhu také předá své znalosti další generaci vlkodlaků.

V tu velkou slavnostní noc první proměny se ale něco zvrtne a Freddy se změní v ne příliš dravého ani moc hrozivého, zato ve strašně moc rozkošného . . . pudla. A nikdo neví, jak to napravit.

Tohle je stoprocentní zklamání pro všechny. Roztomilý pudlík nemá mezi vlkodlaky co pohledávat, Freddy je doslova a do písmene vykopnutý na ulici. Prozatím. Kouzelná noc a úplněk pro první proměnu stále trvá a Freddy musí do rána dokázat, že je opravdovým stoprocentním vlkodlakem. Se srdcem vlka a s roztomilou růžovou šošolkou se pudl Freddy vydává do ulic za dobrodružstvím a hromadou legrace. Potká pár psích kámošů, šíleného zmrzlináře, pozná psí vězení a odhalí jedno dávné tajemství. Všichni ostatní pak zjistí, že stoprocentní vlkodlak může být drsný jako vlk a současně hebký jako pudl. 

Zdroj: Bontonfilm 2021

100% Vlk navazuje na úspěšné filmy, které kombinují příšery a děsivé kulisy se strašidelně velkou dávkou legrace. Pudlo-vlkodlak Freddy se může směle zařadit do pantheonu monster jako Drákula a jeho parta z Hotelu Transylvánie nebo celá rodina Addamsových a Příšerňákových, bez problémů zapadne mezi žáky v Monster High, a jeho životopis i původ je skvělý pro práci mezi Příšerkami s ručením omezeným.

V českém znění: Jan Škvor, Mateo Klimek, Radek Kuchař, Pavel Šrom, Jiří Schwarz, Ivana Korolová, Jan Šťastný, Andrea Elsnerová, Bohdan Tůma, Jana Postlerová, Martin Zahálka, René Slováčková a další.

 

Zdroj:

  • Press Bontonfilm