Láska na špičkách: Kdo při natáčení dostal infarkt?

Láska na špičkách: Kdo při natáčení dostal infarkt?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V roce 2021 se do kin žene jedna premiéra za druhou. A to platí nejen u zahraničních snímků, ale také u českých a dlouho očekávaných filmů. Jeden z nich je také Láska na Špičkách, která má za cíl pobavit a vnést romantickou náladu do celého sálu kina. Ke splnění tohoto cíle pomáhá nejen režisér Petr Zahrádka, ale také mnoho skvělých českých herců.

Romantický příběh, který se opírá o bývalou primabalerínu Národního divadla Terezu, se odehrává v malém městě na Broumovsku. Po ukončení taneční kariéry se přestěhovala právě do malého města spolu se svou dcerou Maruškou a manželem Petrem. Romantický opuštěný mlýn je velmi těžké zrekonstruovat, a tak si Tereza přivydělává jako lektorka tance v místní škole. Manželská krize, nejistá budoucnost i nové lásky či přátelství mohou s jedním životem primabaleríny hodně rezonovat.

V hlavní roli oblíbená Vica Kerekes

Primabalerínu Terezu hraje velmi oblíbená a věčně optimistická Vica Kerekes. Mezi další herce v hlavních rolích patří Ondřej Veselý, Valentýna Bečková nebo Jiří Havelka či Jakub Kohák. Takové herecké obsazení slibuje skutečnou, romantickou komedii.

První klapka a premiéra filmu

Natáčení bylo zahájeno první klapkou v polovině července v krásném prostředí šumavských hor. Natáčení netrvalo dlouho, a tak mohla proběhnout premiéra v českých kinech již 14. října následující rok.

Vyvrcholením filmového příběhu je rozhodně taneční soutěž. Ta byla natočena ve městě Jičín, přímo v Masarykově divadle. Ve filmu se však tanečnice Tereza zmiňuje o tom, že se soutěž koná v Praze.

Při natáčení herce odvezla sanitka

Jedna z hlavních postav, tatínek jedné malé tanečnice, kterého ztvárnil oblíbený herec Leoš Noha musel během natáčení být akutně převezen do nemocnice rychlou záchrannou službou. Při natáčení ho totiž postihl infarkt, z něhož se však zotavil díky rychlému zásahu lékařů a za pár dní mohl v natáčení opět pokračovat.

Pokud milujete oddechové filmy plné romantiky i smíchu, pak vás Láska na špičkách rozhodně nadchne.

 

Zdroj: