Ondřej Veselý z Anatomie života: K Českým Budějovicím má nejen pracovní vztah, vážou ho k nim i vzpomínky na minulý partnerský vztah se známou herečkou

Ondřej Veselý z Anatomie života: K Českým Budějovicím má nejen pracovní vztah, vážou ho k nim i vzpomínky na minulý partnerský vztah se známou herečkou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
I když musí každý den hodně brzy vstávat a dojíždět za prací až do Prahy, na České Budějovice nedá dopustit. Jsou pro něj srdcovou záležitostí a domovem, který se zkrátka neopouští. Takový je vztah herce Ondřeje Veselého k jeho milovanému městu. Jaké krásné vzpomínky ho k němu vážou a proč v něm tak rád žije i s celou svou rodinou?

Ondřej Veselý se narodil v Ostravě, ale za necelý rok se celá rodina přestěhovala do Českých Budějovic, kde jeho tatínek, Miloslav Veselý, dostal angažmá v Jihočeském divadle. Ondřej s ním často jako malý divadlo navštěvoval, mnohdy ho doprovázel na jeho představení, navštěvoval zde divadelní kroužek. Měl tu také jako kluk spoustu dobrých kamarádů, a tak to byl pro něj šok, když se rodiče v jeho devíti letech rozvedli a maminka ho i s jeho sourozenci odvezla zpět do rodné Ostravy. Srdcem byl ale Ondřej pořád v Budějovicích, a tak neváhal ani minutu, když už jako dospělý dostal nabídku na angažmá do stejného divadla, kde působil jeho tatínek. 

V divadle Ondřej Veselý rovněž potkal svou dlouholetou lásku, herečku Danu Verzichovou, dnes Špilauer Verzichovou. Diváci si jí asi nejvíce vybaví v roli nesnesitelné kudlanky Daniely v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Pár spolu strávit dlouhých osm let a vážně pomýšleli a plánovali společnou rodinu. Nakonec se ale jejich cesty rozdělily, dodnes však zůstávají dobrými přáteli. Ondřej byl tenkrát velký romantik, a tak se, posilněn alkoholem, rozhodl překvapit Danu, který byla zrovna v Praze na návštěvě svých rodičů. Rozjel se tedy do velkoměsta, aby jí vyznal lásku. Jeho mise za láskou ale nabrala trochu jiný spád. 

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

"Ztratil jsem se, protože mám hrozně špatný orientační smysl. Dana mě musela najít a přijít si pro mě, pak jsem přespal u jejích rodičů. Bohužel, seznámení s nimi bylo trochu netradiční. Jsem atopik. Když jsem se vysprchoval šampónem od Daniny maminky, dostal jsem z něj alergický záchvat. Pak mě zachraňovali a ani se nedivím, že se rodiče lekli, s kým to vlastně jejich dcera chodí," zavzpomínal Ondřej na první setkání s Daninými rodiči. 

Ondřej Veselý není jen urostlý, pohledný herec, z kterého se spoustě ženám podlamují kolena. Má navíc srdce na správném místě. Podporuje a medializuje Centrum ARPIDA, z.ú. v Českých Budějovicích, které pomáhá tělesně i mentálně postiženým dětem a mladým dospělým. Na svém instagramovém profilu pomáhá shánět nové dobrovolníky a pracovníky. 

Zdroj: