Ulice: Rozhoupe se Bruno ke vztahu s Bárou? Nechme se překvapit

Ulice: Rozhoupe se Bruno ke vztahu s Bárou? Nechme se překvapit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pohledný, velice sympatický, hodný a taky trošku ostýchavý. Takový je Bruno za barem Coolny, který touží po Báře všemi smysly, ale vzhledem k tomu, že je tato sympatická dívka čerstvě po rozchodu a Franta je jeho kamarád, tak nemá odvahu jít s pravdou ven. Přitom Bára by si dala říct. Jestlipak je režiséři svedou dohromady ještě před prázdninami?

Báře a Brunovi by to velmi slušelo

Kdo pro letošek skončí jako největší loser Ulice? Bude jím bezesporu Franta, který tak dlouho vybíral, až nakonec přebral. Jakoby měl zatmění a neuvědomil si, jaký poklad v Báře vlastně měl. Jedovatá Skyler mu nasadila brouka do hlavy, a tak teď ostrouhal úplně. Co ho na ní tolik lákalo? Nejspíš to bylo zakázané ovoce. O tom ví Bruno své, a tak Frantu vlastně chápe. Jana Rytířová však byla jiná než Skyler. Také byla bláznivá a nespoutaná. To, co ale poslední dobou předváděla Skyler, z toho se Brunovi zvedal žaludek. Diví se, že byl Franta vůbec schopný podvést Báru, která se o něj vždy tak hezky starala a která byla ochotna skousnout jeho nevychovaného syna Chrise. Ale kdo chce kam, pomozme mu tam… Možná by si Bruno oddychnul, kdyby mu Franta konečně zmizel z očí. I ten už nejspíš tuší, že se Bruno do Báry zamiloval. Ostatně vidí to i Tony. Jen Brunovi chybí odhodlání. Teď mu ještě navíc Bára odjela do Japonska a jeho jedinou útěchou je, že je s ní alespoň v kontaktu přes mobil.

Jak by Bára asi reagovala, kdyby se jí Bruno rovnou zeptal, jestli s ním nechce chodit? Možná by byla maličko zaskočená a chvilku by váhala s odpovědí. Určitě by ho ale neodpálkovala. Toho se možná Bruno bojí ze všeho nejvíce. Bojí se, že zničí to, co mezi nimi je.

Bruno by se k Báře jednoznačně hodil. Nebo se šance znovu chopí Franta?
Bruno by se k Báře jednoznačně hodil. Nebo se šance znovu chopí Franta? | Zdroj: TV Nova

Je dobře, že Franta jede do Amsterdamu

Ostatně je dobře, že si Franta dobrovolně pošlapal možnost dostudovat školu a jde udělat alespoň něco užitečného –⁠ vychovávat svého syna do Amsterdamu. Jeho postava je zaprvé už hodně zažitá, a tak je nejspíš její osud zpečetěn, a zadruhé by se teď jen pletl Brunovi a Báře pod nohy. Ti teď potřebují volné pole působnosti, ne se vracet do zpackané minulosti. Ještě by hrozilo, že Báře začne být Franty líto a znovu by mu doma minimálně začala prát, uklízet a vyvařovat. Bára je totiž přesně ten typ. A pokud ji producenti Ulice nedají s Brunem dohromady dřív, než skončí prázdniny, budou moci po prázdninách navázat na načatý vztah zamilované dvojice. Bára není do větru a jen tak s někým se neseznamuje, natož s ním pak nezačíná chodit. To samé platí také o Brunovi, a tak nehrozí, že by si ti dva k sobě přes prázdniny někoho našli.

Na toho, kdo váhá, zbydou jen drobky

A vztah Báry a Franty? Holka by byla blbá, kdyby to s ním po nevěře znovu zkusila. Alespoň už ví, jaký je a že vždycky na něj bude nalepená příšerná Skyler. Jen ať si Franta hezky spapá, co navařil. Respektive zbydou na něj jen drobky. Sem tam bude zvučit v klubu, přes den bude makat někde za minimální mzdu a zbytek volných chvilek mu vyplní Chris. Ale přece jen může trošku doufat, že sem tam se bude moci vyspat i se Skyler… Tedy alespoň do té doby, než si někoho najde. Ona je totiž na rozdíl od Báry extrémně seznamovací typ, a tak je jen otázkou času, kdy jí někdo padne do oka.

Zdroj článku:
  • Autorský text