Co se skrývá za vzkazem od Mirka? Má snad Magdu pořád ještě rád?

Co se skrývá za vzkazem od Mirka? Má snad Magdu pořád ještě rád?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Od doby, kdy se Magda a Mirek rozešli, se už neviděli a nebyl důvod si myslet, že se to změní. Pak Magda začala vybírat peníze na sbírku pro mobilní hospicy a Mirek se o tom doslechl. Přispěl jí a připojil vzkaz, který by se dal vyložit všelijak. Překvapivější ale je, že se v lednu objeví osobně…

Magda zklamala Mirka těsně před svatbou

Mirek věřil, že v Magdě našel tu pravou ženu. Zamiloval se do ní v podstatě na první pohled a byl připraven snést jí modré z nebe. Bohužel to nestačilo, jelikož v jejím srdci stále plápolala neuhasitelná láska k Prokopovi, která se jednoho dne opět rozhořela. Těsně před svatbou se Mirek dozvěděl, že mezi těmi dvěma došlo k jistému sblížení a že po sobě pořád prahnou.

Neprodleně zrušil obřad, odstěhoval se z Magdina bytu a přerušil veškerý kontakt. Nereagoval na zprávy ani telefonáty, i když se Magda opravdu snažila ho nějakým způsobem kontaktovat a omluvit se. Nějaký čas se Prokopově lásce bránila a s napětím vyhlížela svého snoubence. Ale když se Mirek nevracel, postupně doufat přestala a s Prokopem se přece jen dala dohromady. Už spolu chodili, když se Mirek konečně uráčil vrátit, aby to s Magdou urovnal. Bohužel ztratila zájem, a tak mu nezbylo nic jiného, než jí popřát hodně štěstí do života a definitivně vyklidit pole.

Magda a Mirek kdysi tvořili krásný pár. Zdroj: TV Nova

Mirek se znovu ozval až kvůli sbírce pro hospicy

Nyní se však ukazuje, že Mirek nezmizel z Magdina života napořád. Díky videu z jejího hudebního představení ve škole se dozvěděl o sbírce na podporu mobilních hospiců. Zaujalo ho, že Magda usiluje o tak záslužnou věc – a navíc při tom šikovně využila svatební šaty, které jí kdysi koupil.

Přispěl jí štědrou částkou a připojil vzkaz, v němž dokonce nechal pozdravovat Prokopa. Ten si stejně jako Magda nebyl vůbec jistý, zda je to z Mirkovy strany jen nějaké ironické gesto, anebo upřímné přání. Koneckonců, přátelství Mirka a Prokopa kvůli soupeření o Magdu značně utrpělo a nejspíš se už nikdy neobnoví.

V lednu se dočkáme překvapivého návratu

Když tajemný dárce přispěl na sbírku celých deset tisíc korun a zajistil si večeři v Magdině společnosti, pochopitelně vyvstala otázka, zda za tou akcí nestojí právě Mirek. Magda byla z možného setkání s ním pěkně nervózní, ale ještě víc se bála při představě, že bude muset čelit schůzce s někým úplně cizím – s mužem, jenž byl ochoten rezervovat celou hospodu, aby měl Magdu pro sebe! Naštěstí se ukázalo, že to byl ve skutečnosti Prokop, který chtěl svou přítelkyni finančně podpořit, ale současně i trochu pozlobit. To jen aby věděla, že nemá jako odměnu za příspěvek nabízet rande.

Magda a Prokop prožívají šťastné období. Změní se to? Zdroj: TV Nova

Mirek tedy neměl se záhadným dárcem nic společného a nic také nenasvědčovalo tomu, že by se měl v životě Magdy ještě někdy objevit. Představte si její překvapení, když ho zničehonic potká na školní chodbě a s krásnou kyticí v ruce. Stane se tak už v prvním lednovém týdnu! Co je důvodem Mirkova náhlého zjevení a jak na něj zareaguje Prokop?

Zdroj článku:
  • Autorský text