Sářin šatník rozhodně potřebuje sponzora

Sářin šatník rozhodně potřebuje sponzora
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pokud znáte Sáru z Ulice, tak víte, že peněz nemá na rozdávání. Ta holka je plná života a má i styl. Co jejímu šatníku momentálně chybí, to jsou peníze. Kdyby jí bokem zůstávalo více peněz, určitě by je utratila za módu a líčení.

Sára Turková chce prorazit jako herečka

Už je to nějaká doba, co se Sára Turková, dříve Mandousová (herečka Ema Businská) v Ulici objevila. Jako holka z děcáku a problematické rodiny neměla úplně nejlehčí start. Naštěstí se jí ujala Anička, která jí poskytla střechu nad hlavou. Ačkoliv byl Sářin start velice krkolomný a divák zpočátku ani nevěděl, co si o ní má myslet, Sára se zklidnila. Respektive na Sáru se zklidnila, jinak je to pořád torpédo s hlavou v oblacích. Jedině ona může mít pochopení pro Dana, kterého chápe jen jeho nejbližší okruh lidí.

Sára je hezká holka, to bezesporu. Je štíhlá, a proto by jí spousta věcí slušelo. Sára se však, co se módy týče, drží při zemi. Ačkoliv má limitované finance, snaží se vždy vypadat dobře. Trošku více se nalíčí a hezky se obleče pokaždé, když se v rámci konkurzu snaží prorazit v hereckém světě. Oblékala by se jistě ještě lépe, kdyby jí to finance dovolily. Bohužel pracuje jen v bistru a věčně je bez peněz.

Dan by Sáru mohl lehce potěšit

Dan někdy Sáru nechápe, přitom by bylo tak lehké urovnat s ní kdejaké spory. Stačilo by, kdyby jí sem tam udělal radost drobným dárkem, třeba kouskem oblečení. Minule jí do práce přinesl řasenku, kterou sám koupil. To Sáru dokonale odzbrojilo. Mimochodem, teď má Dan v rozpočtu asi pět tisíc navíc, které chtěl darovat tomu, kdo mu přinese jeho ztracenou kočku Angelu nazpět.

Jenže nikdo se neobjevil a peníze Danovi zůstaly. Sára by už věděla, co s nimi. Ostatně nové boty, sáčko nebo džíny, ty se hodí vždy. Sářin šatník rozhodně potřebuje sponzora, to by totiž Sára vypadala ještě lépe! A která mladá holka nechce, aby jí to slušelo?

Zdroj článku:
  • autorský text