Nejoblíbenější americké talk shows. Které z nich sledujete vy?

Nejoblíbenější americké talk shows. Které z nich sledujete vy?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pojďte se podívat na žebříček nejoblíbenějších amerických talk shows, které můžete vidět. Je mezi nimi i ten váš favorit?

Co týden dal a vzal

Milovníci pravidelné nedělní půlhodinky humoru a satiry jistě znají pořad Johna Olivera, který se pravidelně hlásí ze stanice HBO. Show Last Week Tonight with John Oliver se vysílá již od roku 2014 a je významná tím, že komik sám uvádí, že má naprosto plnou tvůrčí svobodu, a to včetně svobody kritizovat korporace. Jeden z nejzábavnějších a nejpříjemnějších moderátorů a komiků americké televizní scény bývá často oceňován za svůj neotřelý pohled na novinky, politiku i aktuální události.

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Večerní show s Jimmym Fallonem patří mezi vyhledávané talk show pro chvíle uvolnění a pohody. Stanice NBC si s oblíbeným komikem zajistila výborné hosty a nekonečné nápady na šarády, výzvy a hry, které si společně s moderátorem hvězdy showbusinessu vyzkoušejí. Pohoda, oddech, relax a zábava!

Show Ellen DeGeneresové

Mnohé osobnosti, které jsou v Americe v centru aktuálního dění, se dříve či později objeví v The Ellen DeGeneres Show. Hvězdy filmového plátna, politici, zpěváci, sportovci nebo obyčejní lidé z davu, ti všichni se rádi stávají hosty zvídavé Ellen, která si často nebere servítky a kuje přímo do žhavého. Odlehčením vážnějších témat jsou pak různé hry a šarády, jejichž výnos jde často na charitu. Ellen je také známá tím, že své hosty velmi ráda a důmyslně nechává vylekat.

Saturday Night Live

Talk show, večerní zábava, hudební a umělecká představení – to je synonymum pro Saturday Night Live, která se vysílá již od roku 1975. Stanice NBC si tak každý týden zajišťuje vysokou sledovanost a jistotu, že se v show objeví přední osobnosti ze zábavního průmyslu. Baviči, herci, tanečníci a muzikanti mají jedno společné – snaží se Ameriku především pobavit.

Kterou z těchto shows sledujete vy?