Patřili k hlavním hvězdám oblíbeného seriálu, ale pak najednou zmizeli: Proč tito herci opustili NCIS

Patřili k hlavním hvězdám oblíbeného seriálu, ale pak najednou zmizeli: Proč tito herci opustili NCIS
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
„Námořní vyšetřovací služba“ je fenoménem po celém světě. Hlavní herec Mark Hammon je díky této roli doslova světoznámý (dokonce na dovolené v Rakousku ho lidé poznali) a kriminálka půjde příští rok do své devatenácté sezóny. Přesto někteří herci z tohoto seriálu odešli.

Michael Weatherly

Po dobu 13 sezón převzal Michael Weatherly v NCIS roli agenta Anthonyho „Tonyho“ DiNozza. Tony byl velmi uvolněný, a ne tak důležitou součástí týmu, přesto byl ale profesionálním agentem. V lednu 2016 Weatherly oznámil, že odejde z „báječného seriálu“. Vyjádřil svou vděčnost za to, že mohl být součástí NCIS, ale také že je na čase si vyzkoušet nové projekty.

Před finální epizodou Weatherly řekl, že si chce zahrát nové postavy a že je připraven na novou výzvu. Touto výzvou se stala postava hlavního komisaře v seriálu „Bull“, takže si znovu zahrál v policejní kriminálce.

Cote de Pablová

Cote de Pablová byla pravidelnou členkou obsazení v NCIS, a to po dobu osmi sezón. Její role Zivy Davidové patřila od třetí řady do obsazení a byla jednou z nejlepších postav kriminálních seriálů všech dob. Na konci jedenácté série dala výpověď u NCIS a v třinácté řadě zdánlivě „zemřela“. O tři roky později se ale vrátila. Proč tedy vůbec odešla?

Momentálně není známo, co přesně se stalo. De Pablová ale říkala: „Neodešla jsem, protože jsem chtěla jít, nebo proto, že jsem byla unavená. Prostě jsem neměla jinou možnost.“ I když se zdá, že byla ze série vytlačena, de Pablová měla a má stále dobrý vztah s herci i štábem, proto byl její odchod spíše odůvodněn soukromými kreativními záležitostmi.

Sasha Alexanderová

Když Sasha Alexanderová řekla producentům, že je připravena opustit NCIS po dvou sezónách, a to definitivně, věděli, že její odchod musí být pořádná rána. Agentka Kate Toddová byla střelena do hlavy a zabita, což fanoušky show samozřejmě šokovalo. Ale proč odešla tak hrozně? Jak se ukázalo, byla prostě připravena jít dál.

Podle producenta a tvůrce NCIS Donalda Bellisaria se autoři rozhodli nechat postavu takto dramaticky zemřít poté, co Alexanderová vyjádřila přání ze seriálu odejít. Jak vysvětlil Bellisario, už začal psát poslední epizodu druhé sezóny, když „přišla Sasha se slzami v očích a řekla: „Už nemůžu tak tvrdě pracovat.". Lidé si neuvědomují, že v takové show natočíte 24 epizod ročně, to znamená 10 měsíců práce, 17 hodin denně."

Miguel Ferrer

Miguel Ferrer sice nepatřil do obsazení NCIS, nýbrž do seriálu „NCIS: Los Angeles", přesto byl důležitou postavou tohoto seriálu. Roli Owena Grangera hrál od první epizody roku 2009 až do jeho předčasné smrti v roce 2017. Bohužel Ferrer zemřel na rakovinu hrdla ve věku pouhých 61 let. Autoři napsali do scénáře Ferrerovu rakovinu s tím, že nechali Grangera trpět nejmenovanou nemocí způsobenou jeho kouřením a jinými špatnými návyky.

Přestože byl Ferrer na konci svého života velmi slabý, zůstal v pořadu tak dlouho, jak jen mohl. Chris O'Donnell, Ferrerův dlouholetý spolupracovník v seriálu, si myslí, že vydržel déle, než měl. Jak řekl pro CBS: „myslím si, že ta show ho nějakým způsobem udržovala naživu, protože mu dala něco, na co se mohl těšit.“ Poté, co Ferrer zemřel, zemřela i jeho role.

 

Zdroje: