Kvíz: Na lovu – Ukažte Kalkulátorovi, že máte na to ho překonat

Kvíz: Na lovu – Ukažte Kalkulátorovi, že máte na to ho překonat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
K dnešnímu dni má šarmantní elegán Kalkulátor v televizní soutěži Na lovu odehráno celkem 100 her, přičemž 75 z nich vyhrál. To z něj činí druhého nejčastěji účinkujícího lovce, hned po úspěšnějším Doktoru Vševědovi. Zejména při otázkách z oblasti matematiky a zeměpisu se cítí jako ryba ve vodě.

Každý lovec má nějaké silné a slabé stránky. Jistý v kramflecích si Jakub Kvášovský alias Kalkulátor připadá zejména v oblastech zeměpisu, matematiky a sportu, ale dá se říct, že má přehled prakticky ve všem. Jestli má nějaký nedostatek, pak snad jen to, že je někdy až příliš soutěživý a v důsledku toho unáhlený. Nechá se strhnout napínavým soubojem, zareaguje až příliš rychle a ve spěchu udělá zásadní chybu, která může rozhodnout o vítězství. Platí to zejména v případě Superlovu, který je mnohem svižnější a akčnější než klasická forma pořadu Na lovu.

Kalkulátor je nicméně týmový hráč a rychlejší tempo i spád ho baví. Ostatně také proto si oblíbil další vědomostní soutěže, jichž se osobně účastnil v roli soutěžícího, např. Riskuj!, Nejslabší! Máte padáka! nebo AZ-kvíz. Příliš ho neuchvátil pořad Chcete být milionářem?, a to přesto, že v něm nasbíral poměrně solidní výhru. Zkrátka mu to přišlo příliš zdlouhavé a nudné. Úlohu lovce si ale náramně užívá, stejně jako jeho kolegové, s nimiž podniká nejrůznější akce, výlety a setkání při hospodských kvízech.

Jestli chcete vědět, jaký je to pocit ho v nějakém takovém kvízu porazit, zkuste ten náš. V následujících otázkách Jakub Kvášovský pohořel. Budete mít větší štěstí?

I když procento úspěšnosti má aktuálně vyšší Kvízová dáma, Kalkulátor odehrál více her, a tak se dá říct, že tihle dva mistři se o druhou pozici za Vševědem v podstatě dělí. Ani oni ale nejsou zcela neomylní, takže pokud jste se dopustili v našem kvízu nějaké chybičky, nebojte, nejste v tom sami.

Zdroje článku: