KVÍZ: Na lovu – U těchto záludných otázek se zapotil i suverénní Kalkulátor

KVÍZ: Na lovu – U těchto záludných otázek se zapotil i suverénní Kalkulátor
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jakub Kvášovský, považovaný za nejsympatičtějšího lovce ve vědomostních soutěžích Na lovu a Superlov, zatím odehrál 93 her a ze 69 odešel jako vítěz. Procentem úspěšnosti se řadí za Kvízovou dámu, která ale odehrála jen 85 her. Kalkulátor je tedy spolu s Doktorem Vševědem nejčastěji účinkujícím lovcem.

Muž, který se věnuje orientačnímu lovu. Než se zorientujete, tak vás dostane. To je Jakub Kvášovský, kterého si moderátor Ondřej Sokol s oblibou dobírá kvůli jeho práci učitele matematiky, zálibě v různých sportech či atraktivnímu vzhledu. Činí tak na úvod každého dílu za pomoci vtipných průpovídek, které vymýšlí scenárista Dominik Landsman, a dělá z Kalkulátora známého svůdce žen. Image elegána a seladona mu ostatně vytvořila už kostýmní výtvarnice Zuzana Straková s týmem kolegů, proto také Jakub Kvášovský nosí sportovně elegantní outfit, v němž okouzluje snad všechny divačky pořadů Na lovu a Superlov.

O Jakubovi Kvášovském je známo, že než se stal lovcem, prošel snad všechny televizní soutěže coby úspěšný soutěžící. Účastnil se Riskuj!, obzvlášť si pochvaloval adrenalin a svižnost napínavého pořadu Nejslabší! Máte padáka! a hned několikrát zavítal do AZ kvízu. Nenechal si ujít ani Chcete být milionářem?, ačkoli právě tato soutěž mu připadala poměrně nudná. A on je přece mnohem spokojenější, když to má spád. Jako lovec ale někdy jedná zbrkle, tiskne tlačítko a unáhleně vykřikuje chybnou odpověď, načež si uvědomí tu správnou a začne láteřit. Zkuste si v našem kvízu zodpovědět otázky, u kterých se mu příliš nedařilo, a uvidíte, jestli si povedete lépe.

 

 

Povedlo se vám předstihnout Kalkulátora, nebo jste se unáhlili podobně, jako se to někdy stává jemu? Ať už máte mezi odpověďmi většinu správných nebo špatných, hlavní je, že jste si trochu procvičili mozek a třeba do něj i nalili nové vědomosti a zajímavé poznatky.

Zdroje článku: