Pamatujete, jak Zuzana Slavíková z Ulice okouzlila dědu Josefa?

Pamatujete, jak Zuzana Slavíková z Ulice okouzlila dědu Josefa?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Psal se duben roku 2006 a do Ulice nastoupila nová postava Radky Podlešákové, kterou ztvárnila herečka Zuzana Slavíková. Pro herečku to byl velkolepý návrat na Novu, a to po dlouhých 14 letech. Zároveň ji mohli diváci sledovat na konkurenční Primě. Jaká byla její nová postava? 

Zuzana Slavíková je od dob pořadu Nejslabší máte padáka k nepoznání

Od dob pořadu, který se vysílal na Nově „Nejslabší máte padáka”, se u herečky Zuzany Slavíkové leccos změnilo. Diváci si určitě všimli, že herečka změnila image. Maličko přibrala, což vůbec nebylo na škodu, právě naopak. Hubená postava a vlasy přísně stažené do culíku by k postavě v Radky Podlešákové ani neseděly. Co herečce zůstalo, to je přísný pohled i tón hlasu, který v Ulici nejednou využila. Pro média herečka kdysi přiznala, že natáčení vědomostního pořadu na Nově jí zachránilo život, a to doslova.

S manželem v té době procházeli hodně velkou finanční krizí, protože jeho firmě nezaplatili nějaké zakázky. Ačkoliv měla herečka teprve pár měsíční dcerku, musela jít vydělávat. A protože se jí naskytla nabídka moderovat právě tento pořad, ani na chviličku nezaváhala. Honorář za provádění pořadem ji a celou její rodinu vytáhl z bryndy. A zatímco tehdy bylo nabídek na práci pomálu, v době, když nastupovala do Ulice, si mohla vybírat. Kromě Ulice zároveň hrála i na konkurenční Primě, a to v seriálech Přístav a Svatby v Benátkách.

Radka Podlešáková měla přísnou náturu 

Tomáš Dastlík jako Martin Maléř, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Herečka Zuzana Slavíková posílila dějovou linku Maléřových, kteří se v seriálu objevovali už od roku 2014. Konkrétně vstoupila do života jejich nejstaršího člena dědy Josefa. Potkali se v nemocnici, protože Radka Podlešáková pracovala jako vrchní sestra na oddělení neurologie a začali se scházet. Teprve až byl jejich vztah vážnější, představil děda Josef Radku i své rodině. Radka je velmi přísná v práci, ale i v osobním životě. Přesto je to velmi obětavá a pracovitá žena. Martinovi Maléřovi pomohla najít práci v nemocnici. Tam se však provalila její nemoc kleptomanie. 

„Chvíli to vypadalo, že je Radka obyčejná zlodějka, ale později se přišlo na to, že se jedná o nemoc, která vyžaduje léčbu.”

Zdroje článku: