ZOO: Rozpoutá Sidonie válku?

ZOO: Rozpoutá Sidonie válku?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Rozpoutá rozohněná Sidonie Novotná válku mezi celou rodinou? Existuje vůbec možnost, že by nakonec dokázala se Sid souhlasit a nechala ji žít si svůj vlastní život? A kdo bude touto válkou nakonec nejvíce zasažen? 

Sidonie Novotná je temperamentní a cílevědomá žena. Jako hrdá podnikatelka se snaží udělat pro svou sklářskou firmu to nejlepší, ale bohužel často na úkor jejích nejbližších. Možná ji ani nikdy nenapadlo, že by podílnictví na vedení rodinné firmy mohlo být pro některého člena rodiny neperspektivní a že by mohl být šťastnější v jiné práci. A tak automaticky předpokládala, že její vnučka Sidonie Anna Novotná půjde v rodinných šlépějích.

Studium prestižní školy v Los Angeles ale nebylo pro Sid to pravé a rozhodla se jít si za svým snem. Místo studia začala pracovat v zoologické zahradě ve Dvoře Králové. Docela dlouho se jí tuto skutečnost dařilo před babičkou tajit, ale nakonec se sama rozhodla jít s pravdou ven.

Netušila však, jaké peklo tím rozpoutá. Sidonie se totiž nehodlá smířit s tím, že by její vnučka byla pouhou ošetřovatelkou zvířat a její zájem vnímá pouze jako dočasný. Urputně se tedy snaží zatlačit na všechny možné lidi, aby nakonec dosáhla svého a donutila Sid odjet. Nejprve se rozhodla odstřihnout ZOO od sponzorských financí a donutit tak ředitelku Marii Roklovou, aby dala Sid výpověď.

To se ji ale nepovedlo, a tak předala část zodpovědnosti na rodiče od Sid a trvala na tom, aby ji k odjezdu donutili.

Jenže táta Sid, Eduard Novotný, už si touto marnou etapou svého života prošel. A zjistil, že jsou jeho snahy zbytečné. Navíc se utvrdil v tom, že je Sid takhle šťastná, a tak se rozhodl ji podpořit. Jenže to netušil, jakou reakci to vyvolá. Sidonie se totiž rozhodla odvolat jej z vedení firmy a vypadá to, že to nebude jediné razantní řešení, ke kterému se odhodlá. Tato zarputilá a tvrdá žena totiž věří, že jedná ve prospěch všech, a tak se dá očekávat, že použije všechny zbraně k tomu, aby svého cíle dosáhla. A věřte, že jich má plný arsenál! 

Zdroj článku:
  • Autorský text