Ladislav Hampl v seriálu Zoo – sympaťák hraje sebestředného ošetřovatele hrošíků

Ladislav Hampl v seriálu Zoo – sympaťák hraje sebestředného ošetřovatele hrošíků
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jakou povahu skrývá postava Jakuba Vaníčka (Ladislav Hampl) a ukáže se nám v trochu lepším světle? 

Ladislav Hampl je známý především z různých divadelních představení. Působil třeba v divadle Rokoko, Na Vinohradech anebo v divadle Na Zábradlí. Účinkuje ale také ve filmech a seriálech. Například v Ordinaci v růžové zahradě, Ohnivém kuřeti nebo v Okresním přeboru.

V současné době hraje v seriálu Zoo, kde ztvárňuje postavu ošetřovatele hrošíků, Jakuba Vaníčka. A v roli Jakuba Vaníčka se nám ze sympatického a milého herce stává trochu sobecký a sebestředný ošetřovatel zvířat. Je sice pravda, že jsme Ladislava Hampla v seriálu Zoo zatím viděli jen v několika scénách, ale bohužel si jeho seriálová postava zatím s velkou pravděpodobností moc fanynek nezískala.

Eliška (Lucie Polišenská), která je ošetřovatelkou u žiraf, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Největší zápletka, která se Jakuba Vaníčka týkala, byla ve spojitosti s Eliškou (Lucií Polišenskou), která je ošetřovatelkou u žiraf, kdy se trochu díky náhodě, hodně kvůli využití situace ve svůj prospěch, ale hlavně zneužitím rad přítele pokoušel získat její přízeň, což od něj nebylo zrovna fér.

Ostatně se mu onen přítel Robert Kajnar (Jan Vápeník) odvděčil, když na domluveném rande neskončil Jakub s Eliškou u stolu, ale na záchodě se zažívacími problémy. No jo, patřilo mu to. Tady se nám tedy Jakub Vaníček moc nepředvedl. A i v dalších scénách působí trochu jako někdo, kdo má o sobě větší mínění, než jaká je realita.

Na druhou stranu celou situaci s maličko zvláštní postavou Jakuba Vaníčka zachraňuje energie a příjemná povaha jeho herce Ladislava Hampla. Stačí letmý úsměv a hned je odpuštěno. Nic proto nevzdáváme a doufáme, že se pro tohoto skvělého herce v seriálu Zoo rozjede ještě nějaká zajímavější linka, kde bude moc ukázat, že je Jakub Vaníček přece jen dobrý chlap. Těšíme se!

Zdroj článku: