Skutečné páry v Ordinaci v růžové zahradě –⁠ Markéta a Patrik Děrgelovi

Skutečné páry v Ordinaci v růžové zahradě –⁠ Markéta a Patrik Děrgelovi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jsou svoji, mají spolu dvě děti a měli to štěstí, že si zamilovaný pár mohli zahrát také v Ordinaci v růžové zahradě. Řeč je o hereckém páru Markétě a Patriku Děrgelovi, kteří se mohou doma učit texty spolu.

V Ordinaci v růžové zahradě se zapletli do milostného trojúhelníku

Oba byli mladí a úspěšní. Oba lační po dalších lékařských zkušenostech. V tomto případě však byl Patrik Mára (herec Patrik Děrgel) ten, který kvůli povýšení ohrozil vztah s jeho krásnou ženou Táňou Márovou (herečka Markéta Děrgelová). Ačkoliv vypadali chvílemi šťastně a zdálo se, že jejich vztah vydrží, bylo to až příliš komplikované.

Fakt, že v jedné nemocnici pracoval také Patrikův otec Leoš Mára (herec Robert Jašków), tomu také moc nenahrával. O to větší pozdvižení způsobilo, že se Táňa zakoukala do svého tchána. Leoš, ačkoliv byl v Ordinaci v růžové zahradě původně za velkého padoucha, pod vlivem Táni jakoby znovu našel svou lidskost. Ti dva se velmi milovali. Když se pak Táňa s Patrikem rozvedla, mohli si užívat vzájemné blízkosti. Je tak pravdou, že ve skutečnosti mají Markéta a Patrik mnohem větší pohodu.

Únos Táni drogovým dealerem

Vztah Táni Márové a Patrika v Ordinaci v růžové zahradě nevyšel. Táňa však v seriálu zažila mnohem větší adrenalin, než je zakoukání se do svého tchána. Byla unesena drogovým dealerem, který po Leošovi požadoval operaci svého těžce zraněného bratra.

Vyhrožoval mu, že jestli jeho bratr zemře, Táňu už neuvidí. Táňa si v zajetí zažila své. Byla zraněná, do toho těhotná. O společné miminko nakonec s Leošem přišli a jejich cesty se v Ordinaci rozdělili. Ačkoliv pak Táňa začala randit s kardiochirurgem Michalem, k Leošovi ji to pořád táhlo, o tom není pochyb.

Patrik Děrgel, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Ve skutečnosti Markéta a Patrik zažívají jinou kovbojku než v seriálu.

Péče o dvě děti je naplno zaměstnává. Práce na společném projektu vzájemné pohodě moc nepřispívá. Naštěstí si manželé nemohou vynachválit své hlídací babičky, dědečky a chůvu. Bez nich by vysoké pracovní nasazení rozhodně neustáli.